Leanne
Fanka BB :)
A jak to się bierze? Jakoś regularnie czy tylko przez jakiś czas w cyklu ?Ja mam Bx i podobne kiry. Mam Accofil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak to się bierze? Jakoś regularnie czy tylko przez jakiś czas w cyklu ?Ja mam Bx i podobne kiry. Mam Accofil
Immuno zleca indywidualnie. Teraz brałam od dnia owulacji przez kilka cykli. Zalecana jest przerwa co około 3-4 miesiące z Accofilem (przynajmniej moja immuno) jeśli jest od owulacji. Natomiast jeśli trafi się ciąża w cyklu gdzie jest przerwa, to od pozytywnego testu.A jak to się bierze? Jakoś regularnie czy tylko przez jakiś czas w cyklu ?
Zaraz się zacznie trzymam za was wszystkie kciukiAle ten początek miesiąca ubogi w testowanie
o, a ja miałam w weekend testować, ale zapomniałam zabrać ze sobą, a na wesele dziś jedziemyZaraz się zacznie trzymam za was wszystkie kciuki
A ile po owulacji?Ja zatestowałam pinkiem i facelle ale wydaje mi się ze na obu widać kreskę testową bo wyszła nie od razu tylko po paru minutach.... poza tym mam prawie tydzień do okresu niestety cierpliwość to nie jest moją mocną stroną .
o, a ja miałam w weekend testować, ale zapomniałam zabrać ze sobą, a na wesele dziś jedziemy
Przed weselem to obowiązek trzeba wiedzieć czy można winko jakieś wypićo, a ja miałam w weekend testować, ale zapomniałam zabrać ze sobą, a na wesele dziś jedziemy