reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

@Leanne
Allotypy HLA-C1 są kodowane przez allele HLA-C: *01, *08, oraz przez większość alleli:*03, *07,*12, *14 i *16. Allotypy HLA-C2 są kodowane przez allele HLA-C: *02, *04, *05, *06, *17, *18 oraz przez większość alleli *15.

Partner: HLA 05, 07 - > C2 i C1
Ty: 04, 07 -> C2C2

Kir Bx (bardzo dobry)
Kiry odpowiedzialne za impantacje to Kiry z DS. Nieobecne: 2DS1, 2DS3, 2DS5. Obecny: 2DS2. Mimo kiuru Bx (według mnie, a jestem raczkująca w temacie) brakuje Ci 3 bardzo ważnych kirów implantacyjnych. Spotkałam się, że w takich sytuacjach przepisują accofil.

Na limfocytach nie znam się.
Ja mam Bx i podobne kiry. Mam Accofil ☺️

reklama
Nie przepraszaj 🥰
Jesteś tu mile widziana 🫶

Nie ma w tym nic złego! My też byśmy chcieli spróbować naturalnie, ale mija już ponad rok odkąd tej ciąży nie uzyskaliśmy, a ja się faszeruje miesiąc w miesiąc lekami.
Jestem świadoma, że invitro również nie musi nam pomóc. No cóż, będzie jak będzie.

Trzymam za Was kciuki 🫶
Ponad rok od zaczęcia starań po ślubie.
Przed 4 straty. W tym roku starań po ślubie trafił się biochem.

Także wcześniej zachodziliśmy, a teraz nawet z tym trudno.

Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki <3 nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przechodzicie, zwłaszcza te już długo walczące. Podziwiam Was mega <3 oby czerwcowe testowanie było udane! :)

Mam wynik progesteronu 28,30 ng 🙈
Niestety ferrytyna 13 tylko podniosła się z 7 ale to nadal slaby wynik i chyba czas coś z tym zrobić....
B12 spadło do 400 nie wiem czemu :(
Za to pozostałe odczyny transferyna i tibc w górnej granicy i nic już nie rozumiem.
Nono zapowiada się z tym progiem nieźle... trzymam kciuki :)

Dziękuję dziewczyny zobaczymy co z tego wyjdzie, czytałam że wysoki próg nie zawsze =ciąża :(

Jak minął wam dzień? Ja cały dzień w rozjazdach w pociągu taka klima aż zmarzłam:/

@Leanne
Allotypy HLA-C1 są kodowane przez allele HLA-C: *01, *08, oraz przez większość alleli:*03, *07,*12, *14 i *16. Allotypy HLA-C2 są kodowane przez allele HLA-C: *02, *04, *05, *06, *17, *18 oraz przez większość alleli *15.

Partner: HLA 05, 07 - > C2 i C1
Ty: 04, 07 -> C2C2

Kir Bx (bardzo dobry)
Kiry odpowiedzialne za impantacje to Kiry z DS. Nieobecne: 2DS1, 2DS3, 2DS5. Obecny: 2DS2. Mimo kiuru Bx (według mnie, a jestem raczkująca w temacie) brakuje Ci 3 bardzo ważnych kirów implantacyjnych. Spotkałam się, że w takich sytuacjach przepisują accofil.

Na limfocytach nie znam się.
Dziekuje za analizę! 🌷🌷🌷Wow.
Jeszcze raz powiem,że to urwą bardzo skomplikowane :(

reklama
Do góry