penguinlicious
Fanka BB :)
O rany!!Z 5 na 11![]()
![Face with open mouth :open_mouth: 😮](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62e.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany!!Z 5 na 11![]()
DziekujeCześć! Zapisałam Cię na 30.06 i widziałam, że @amusedxxx już pomogła z interpretacją wynikówA czym się suplementujecie?
A robiłaś w tym samym labie, tak? Jakie są widełki dla twojego wieku? Faktycznie trochę dziwne, ale na pewno nie bez rozwiązania/znalezienia przyczynyZ 5 na 11![]()
Właśnie nie wiem o co chodzi.O rany!!To się chyba raczej nie zdarza, nie? Masz jakieś podejrzenia skąd taki wzrost? Będziesz to konsultowała z lekarzem jakoś w najbliższym czasie? Widziałam już rozbieżności o 0,5-1,5 ng/ml, ale takich jeszcze nigdy…
w innym labie. Wcześniej diagnostyka, teraz Alab. Ale no bez przesady, żeby była aż taka rozbieżność w tych wynikach.A robiłaś w tym samym labie, tak? Jakie są widełki dla twojego wieku? Faktycznie trochę dziwne, ale na pewno nie bez rozwiązania/znalezienia przyczyny![]()
Masz PCOS tak?Z 5 na 11![]()
Nie dziękujęCześć! Miło Cię widzieć, więc rozgość się, ale byle nie na długoTrzymamy kciuki za Twoje kropeczki i powodzenie transferu
Napisałaś, że z kariotypem słabo - co dokładnie? Sama czekam (podobnie jak parę innych dziewczyn tutaj) na wyniki swojego i męża, i kompletnie nie wiem czego mogę się spodziewać![]()
Też jestem umówiona do gina na poniedziałek i też będę ok 5dpo ( około bo nie byłam na monitoringu tylko premom mi tak wyliczył). Wizyta umówiona w ciąży majowej i zastanawiam się czy iść, Ty idziesz po monitoringu ? Zastanawiam się też czy j badań na świeżo nie zrobić bo ostatnie robiłam ok pół roku temu a pełne tarczycowe rok temu...w poniedziałek idę do lekarza, będę tak jakby 5 dpo, wiec poproszę, żeby mi zrobiła monitoring i zobaczyła czy jest ciałko żółte.