reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

U mnie chyba @ się pojawia, z godzinkę temu zaczęło delikatnie pobolewac mnie podbrzusze, a korzystajac z toalety na papierze pojawil sie śluz zabarwiony krwią w kilku miejscach. Wychodzi na to, ze tescikami wylapalam spadajaca betę. Dla pewności poprosze gina o skierowanie na bete i zrobię ja w poniedziałek bedzie wszystko jasne.

reklama
Cześć dziewczyny 🌞 Faktycznie ten czerwiec nie wyglada ciekawie… Ja zaczynam testy we wtorek (9/10 dpo).
Jesteśmy aktualnie na wczasach, mój partner ma urodziny i dodatkowo jest to ostatni cykl przed inseminacją. Serio, większej presji na pozytywny wynik nigdy nie miałam… Masakra 🤯

Hej dziewczyny,
U mnie ciąża wykluczona- zrobiłam betę. Nie mniej jednak dalej nie mam okresu 😩dziś już 39/40 dzień, nigdy w życiu nie miałam tak długiego cyklu. Wiedziałam, ze wydłuży sie o +\- 2 bo byłam na monitoringu ale już jest + 8 nawet jak odejmę te 2 dni…. Czytałam, ze duphaston dają na wywołanie ale on na 10 dni i dopiero w ciągu 7 jest okres… czy któraś z Was brała???
Jestem załamana…
ja bral teraz przez dwa cykle na uregulowanie cyklu. Bardzo złe się po nim czułam:
- stany depresyjne
- wypryski
- czułam się jak balon
- zatrzymał mi owulacje.

Teraz nie biorę i czuje się znacznie lepiej.

Ja w ogóle też zauważyłam, że bardzo dużo mam było na grudniówkach, a styczniowe i lutowe mamy słabo. W sumie ciekawe to. Marcowych też jeszcze nie ma nawet.

Znalazłam takie dane:
"Najwięcej dzieci rodzi się latem. Niezmiennie liderem w tym zestawieniu jest lipiec, kiedy rodzi się najwięcej dzieci. Zdecydowanie najwięcej narodzin przypada na okres od czerwca do sierpnia. Najmniej dzieci urodziło się w lutym i marcu"
W sumie ciekawe dlaczego tak :D ja bym właśnie powiedziała, że najwięcej to kwiecień czy maj bo to dzieci z wakacji, a wiadomo że z wakacyjnego romansu to czasem można wrócić z niespodzianką :D
no, właśnie xD

Cześć dziewczyny, prześledziłam na szybko cały wątek, przy dłuższej chwili postaram się nadrobić całość.
Z partnerem staramy się o dziecko od grudnia, nigdy nie byłam w ciąży. Miło mi was poznać
Hej witaj na grupie i wolnej chwili napisz o sobie coś wiecej 😊 jakie badania już robiłaś itp

reklama
Do góry