Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj pomieszałamNieee, ja mam 19 ale dziękuję za pamięć
Na podstawie samego progesteronu można założyć, że była A który jesteś dpo?A może któraś będzie wiedziała, miałam zrobić badania hormonów na sprawdzenie czy pękł pęcherzyk. Umie ktoś odczytać czy rzeczywiście była owulacja?
2-3 dpoNa podstawie samego progesteronu można założyć, że była A który jesteś dpo?
Moim zdaniem nie każdy niestety Ja specjalnie jechałam z Warszawy do Lublina do lekarki, która się specjalizuje w leczeniu niepłodności przy PCOS.Czy PCOS zajmuje się normalny ginekolog? W sensie czy każdy będzie w stanie mnie gdzieś pokierować, czy to ktoś musi się w tym specjalizować?
Właśnie jedziemy Dam znać po!@penguinlicious a czy Ty przypadkiem nie miałaś dzisiaj wizyty w klinice niepłodności? Jesteś już po?? Jeśli tak, to opowiadaj