reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

To w poniedziałek na wieści czekamy:tak:

perla , R.usałka ja też oczywiście dołączam do życzeń aby się wasze oczekiwania spełniły ;-)
ps. perla ale ja sama wiesz że trzeba jeszcze jeść nutelle:-)

reklama
Cześć dziewczynki :-) jestem po połówkowym, dzidzia rośnie jak na drożdzach, wymiary ma idealne jak na ten etap ciąży, co do płci to mam niespodziankę, tym razem lekarka twierdzi, że na dzień dzisiejszy to prawdopodobnie dziewczynka ale dzidzia zakryta jest nie tylko pępowiną ale dodatkowo zasłania się rączką :-D:-D także co do płci to nadal wielka niewiadoma :rofl2:

Na zdjątku główka naszego Maleństwa ;-)

Perla, R.usałka no to trzymam kciuki za spełnienie oczekiwań co co płci

magdzia no co za figlarz z tego maleństwa ;-)tak się zasłaniać, taki mały a już taki wstydliwy :-). Ale co by nie było buziunia dzidziolka śliczna :tak:

No sama lekarka się śmiała przez całe USG bo jak mierzyła główkę to jedną rączką zasłaniała czoło a jak zjeżdzała sondą na dół by zobaczyć płeć druga rączka lądowała między nóżkami :biggrin2:

annika dobrze że wszystko dobrze:-)a miesiąc zleci i zobaczysz dzidzie;-)

aniutka ja miałam takie usg w 14 tyg. i teraz w 23 będę miała.

Ja po wizycie.Między nóżkami nic nie wyrosło więc zostaje Nadia:-)Waga ciężka 280gram:tak:Przełączył na chwilę na 3d i widziałam jak cmoka usteczkami a potem wsadziła kciuka do buźki i ssała jak najęta, pewnie ze stresa że ja czymś szturchają:-)Gin powiedział że ma zgradniutki zadarty nosek;-)
A to fota.

Załączniki

• skanowanie0002.jpg
    skanowanie0002.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 93
reklama
annika dobrze że wszystko dobrze:-)a miesiąc zleci i zobaczysz dzidzie;-)

aniutka ja miałam takie usg w 14 tyg. i teraz w 23 będę miała.

Ja po wizycie.Między nóżkami nic nie wyrosło więc zostaje Nadia:-)Waga ciężka 280gram:tak:Przełączył na chwilę na 3d i widziałam jak cmoka usteczkami a potem wsadziła kciuka do buźki i ssała jak najęta, pewnie ze stresa że ja czymś szturchają:-)Gin powiedział że ma zgradniutki zadarty nosek;-)
A to fota.
ale sliczna niunia jedyneczka a jaki ma super nosek,nie chcesz sie moze zamienic bączku?

Do góry