reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

W poniedziałek miałam kolejną wizyte, całe szczęście że dzidziol pokazał płeć, bo już nie mogłam się doczekać. Jak już pisałam na głównym będzie babeczka :-) z czego oboje bardzo się cieszymy (zdaję sobie sprawę że do następnego razu może sisior się pojawić ;-)) choć ginka była pewna tego co mówi. Dzidzia bardzo ruchliwa wierzga nóżkami, rączkami ciągle macha, a ja nic nie czuje :-( waży około 280 gram :-). Ogólnie wszsytko jest na razie w porządku, mierzony był obwód główki, kość udowa serduszko itp ale to jeszcze nie było połówkowe. 11.03 czyli w 23 tygodniu dopiero bo p. dr stwierdziła że teraz jeszcze za małe wszytko.
W sumie tym razem tylko mamy 1 zdjęcie na któym cokolwiek widać, ale płytę dostaliśmy z nagranym całym usg.
201002091516530005.png

reklama
justa ale slodki dziewczecy profil :-):tak::tak: i ta raczka malenka-no cud miod. a to bylo USG 3D czy zwykle? jeszcze raz gratuluje

justaa śliczna dzidzia!
Ja już w sobotę idę na usg 3D. Nie moge się doczekać. Mam nadzieję że potwierdzi chłopca z usg w pt.
Zabieramy ze sobą naszą córeczkę. Ciekawa jestem jak zareaguje?

Justaa śliczne maleństwo. Mój gin na urlopie i ja dostałam takie sobie zdjęcie od słabego gina. Ale bądź co bądź to moja córa:-)

reklama
Dziekujemy za komplementy :-)
Mruczka duża już ta twoja dziewuszka :tak:
louise usg było zwykłe tylko na chwilke przełączyła na 3d i to jedno zdjęcie jest właśnie 3d

Do góry