reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Hej laski, ale cisnienie 125/85 to bardzo dbre ksiazkowe cisnienie...ja teraz mialam 130/8cos;) ale to dlatego ze 10 minut sie meczylam zeby gdziekolwiek zaprkowac i zdazylam wlezc na siku usiasc na chwile i zaraz mi babaka cisnienie mierzyla a ja nie zdazylam odsapnac;) jak bedzie wyzej 130 to trzeba sie martwic:)

reklama
130/90 to drugie się babeczce nie podobało... niby 90 to jeszcze ok, ale już na granicy
jej przypuszczenie to dziewczynka, ale ona nie ma specjalizacji z USG, więc mamy się na razie tym nie sugerować...:-D

Mysza, gratuluję udanej wizyty, juz cciałam wpisywac na naszą listę kolejną dziewuszkę, ale jesli piszesz aby se nie sugerowac, to pcozekamy jeszcze te 2 tyg :tak:

A czy ktos ma dziewczyny wizyte USG w nadchodzącym tygodniu? :-)

dzamena musimy wytrzymać dzielnie , Ty i tak masz szybciej niz ja :-p dobrze , że mam z rana ta wizytę to nie muszę czekać na nią cały dzień i chodzić w kółko z zniecierpliwienia :-)

mysza super że z dzidzią oki a co do płci to może za te dwa tygodnie już poznacie na bank;-)

Ciekawe która następna pozna płeć:happy2:

Mysza, gratuluję udanej wizyty, juz cciałam wpisywac na naszą listę kolejną dziewuszkę, ale jesli piszesz aby se nie sugerowac, to pcozekamy jeszcze te 2 tyg :tak:

A czy ktos ma dziewczyny wizyte USG w nadchodzącym tygodniu? :-)

Ja mam wizyte w piatek :) mam nadzieje ze poznam plec :)

No to Dzamena, Magdzia, sasanka- będziemy trzymać kciuki i czekac na wieści! :tak:
DZamena- rozumiem, ze poznasz płeć? Będę trzymać kciuki podwójnie :tak:

reklama
Do góry