reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

oczekiwanie tak tak-stopki dobrze widzialas. no ale jajek to bys sie tam za chiny nie doszukala, a jak tak to chyba bym Ci medal wreczyla :-D
vanilka to dobrze ze Ty tez widzisz te jajka :-)
pocieszacie mnie dziewczyny bo wyslalam najlepszej przyjaciolce fotke jajek a ona stwierdzila ze nic kompletnie nie widzi :)

reklama
Gin mnie zbadal i powiedzial "To usg nie robimy?" ja powiedzialam ze chce bo chcielibysmy z mezem podejzec to co ma miedzy nogami:d przy okazji gin nam dziecie pomierzyl sprawdzil wage pokazal kregoslup zeberka :) mloda machala nozkami czyli sie nie podobalo badanko:d ale generalnie jestem zadowolona i ma dziecie przybierac na wadze:d ale ze jest malutkie to widac ze malutka delikatna dziewuszka po mamusi:d ja sie urodzilam z waga 2400g jako wczesniak ale podobno jakbym normlanie byla urodzona to bym wazyla 2800g wiec podejrzewam ze moje bobo tez bedzie drobniutkie po babci i matce:d

oczekiwanie tak tak-stopki dobrze widzialas. no ale jajek to bys sie tam za chiny nie doszukala, a jak tak to chyba bym Ci medal wreczyla :-D
vanilka to dobrze ze Ty tez widzisz te jajka :-)
pocieszacie mnie dziewczyny bo wyslalam najlepszej przyjaciolce fotke jajek a ona stwierdzila ze nic kompletnie nie widzi :)
widze,widze ..mam juz chyba wprawe :-D:-D

kasiente gratulacje córci,jak u was drobne kobietki to i kolejna drobniutka się zapowiada:-)super że malutka zdrowa, to najważniejsze:happy2:

louise jojka jak nic - na moje niewprawne oko:tak:fajne stupaje, super takie zdjęcie, mnie ostatnio też tak stupki pokazał to się strasznie wzruszyłam bo już je w myślach całowałam:tak:

Gin mnie zbadal i powiedzial "To usg nie robimy?" ja powiedzialam ze chce bo chcielibysmy z mezem podejzec to co ma miedzy nogami:d przy okazji gin nam dziecie pomierzyl sprawdzil wage pokazal kregoslup zeberka :) mloda machala nozkami czyli sie nie podobalo badanko:d ale generalnie jestem zadowolona i ma dziecie przybierac na wadze:d ale ze jest malutkie to widac ze malutka delikatna dziewuszka po mamusi:d ja sie urodzilam z waga 2400g jako wczesniak ale podobno jakbym normlanie byla urodzona to bym wazyla 2800g wiec podejrzewam ze moje bobo tez bedzie drobniutkie po babci i matce:d

kasiente - gratuluję córci, super że wszystko ok.

Właśnie wróciłam od lekarza. Z dzidzią wszystko ok. Troszkę miałam za wysokie ciśnienie i dostałam zalecenie, żeby mierzyć 2 razy dziennie. Ale wydaje mi się że to przypadek, bo nie odczekałam przed pomiarem, tylko usiadłam zgrzana :-) Co do płci są na razie tylko przypuszczenia. Za 2 tyg idę na połówkowe i wtedy się okaże. :happy2::happy2: Na USG dostrzegłam tylko mój wielki pełny pęcherz.:-D

Mysza super ze z dzidzią wszytsko ok!!
A jakie miałas ciśnienie? bo ja mialam ostatnio 125-85 i też muszę kontrolowac.

reklama
Do góry