reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

zrobilam taki mniej wiecej zarys...czy bedzie pasowalo.......mniej wiecej takie tapety beda w pokoiku...tylko te gwiazdki na troszeczke jasniejszym tle...i biale mebelki:-D

Zobacz załącznik 319307
Kurcze pościel śliczna paseczki na ścianie jeszcze ładniejsze, ale wydaje mi się, że będzie tych pasków za dużo. Lepiej pościel w jednym kolorze będzie wyglądać. Przynajmniej moim zdaniem.

reklama
to może kup same poszewki w te paseczki ...a i tak drugi komplet na zmian musi być to wtedy w jakimś jednym kolorze ten kilkunastoelementowy żeby pasował i do turkusowych paseczków i do paseczków na ścianie?

Bo moim zdaniem jeśli chodzi o samą pościel to przecież nie musi super pasowac do pokoiku bo i tak się pierze i zmienia:-D

to może kup same poszewki w te paseczki ...a i tak drugi komplet na zmian musi być to wtedy w jakimś jednym kolorze ten kilkunastoelementowy żeby pasował i do turkusowych paseczków i do paseczków na ścianie?

Bo moim zdaniem jeśli chodzi o samą pościel to przecież nie musi super pasowac do pokoiku bo i tak się pierze i zmienia:-D

my mamuśki lubimy jak dziecko ma skarpety pod kolor ścian w pokoju:-D a co dopiero pościel! toż to oczywiste;-):-)

ja myślę od miesiąca i nic nie wybrałam, tak naprawdę nie potrzebuję tylko z kaprysu:zawstydzona/y:

hehe...no na pewno coś w tym jest:-D

później przyjdzie całe mnóstwo zabawek dla dziecka...i ten styl i kolory pokoiku obawiam się że mogą zaniknąć:-D

ja akurat nie szukałam kompletów kilkunastoelementowych bo nie lubię wszystkiego od poszewek, przez dywanik i po zasłonki czy kosz na bieliznę w jednym wzorze na kilku metrach kwadratowych :-) więc pościel zamówiłam taką jak mi się podoba nie patrząc na ściany:-) a pod kolor ścian to będę dopasowywać zasłonki hehe:-)

ale o skarpetkach pod kolor ścian to nie pomyślałam...hmmm:-D

PANDORKA - dokladnie:tak:wystarczy odrobina wyobrazni i zawsze cos z tego wyjdzie ty juz masz gotowe a my podklad mamy jeszcze tylko pokolorowac i szczegoly dopracowac:)

widzę, po kolorkach, że chyba chłopaczka będziecie mieli co? Ja bym w takim razie na te białe mebelki ponaklejała jakieś elementy związane z autkami lub (ale to już mniej) jakieś marynarskie itp. ;-)

Nikusia, te paseczki są bardzo fajne. Ja też się na nie zdecydowałam, tylko dla Gabrysi wybrałam wersję amarantową :-) Na pewno zamowię z tej serii pościel, ochraniacz i przewijak, może rożek i spiworek.. Z tym że ja mam bardzo blade elementy stałe pokoju (ściany i meble) i szukałam właśnie mocnych akcentów kolorystycznych. A zasłony wymyśliłam sobie takie:
zasłony.jpg
Na razie zamówiłam próbkę materiału - zobaczę jak wygląda na żywo :-)

Tak sobie teraz pomyslalam, ze Pabella- ty tez jestes Marta, u Ciebie ma byc Gabrysia, a ostatnio z K. wlasnie wpadlismy na pomysl, ze dla chlopca bedzie fajnie Gabriel, ewentualnie Gabriella dla dziewczynki- co by sie moglo konczyc na Ella :)

reklama
Do góry