reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

buziaczek właśnie zależy nam żeby mebelki były białe, a te z ikei są jedne z tańszych, wiem że nie można sie spodziewać nie wiadomo czego, ale myślę że na te kilka lat dopóki dziewczynki nie pójdą do szkoły to chyba wytrzymają:-)

reklama
Zdjęcie0094.jpg
buziaczek właśnie zależy nam żeby mebelki były białe, a te z ikei są jedne z tańszych, wiem że nie można sie spodziewać nie wiadomo czego, ale myślę że na te kilka lat dopóki dziewczynki nie pójdą do szkoły to chyba wytrzymają:-)

kochana wlasnie dlatego je kupilismyi na serio jestesmy z nich zadowoleni:) czekaj zrobie ci fotki jak to wyglada teraz choc jeszcze nie gotowy pokoj ale meble i lozeczko na swoim miejscu;-)wg mnie nie ma sie czego obawiac i nawet moj emet to stwierdzil- ate to lubi wybrzydzac:)

Ostatnia edycja:
mnie tez sie podobaja i uwazam ze byl to dobry zakup tak jak pandorka pisala;-) cuda to to nie sa ale dla nas wystarczajace i my sie cieszymy:)

PANDORKA - dokladnie:tak:wystarczy odrobina wyobrazni i zawsze cos z tego wyjdzie ty juz masz gotowe a my podklad mamy jeszcze tylko pokolorowac i szczegoly dopracowac:)

my zakupiliśmy taką pościel:
5_STADKO.jpg
tylko bez baldachimu i z prześcieradełkiem bez falbanek i do tego rożek z tej serii i kawowy cienki kocyk

reklama
Buziaczek -ale mnie zaskoczyłas tym pokojem sliczny a ty biadolisz ze nic nie masz ehheeh ja to mam 4 gołe sciany:szok:

Katjuszka- bardzo ładna i spokojna pościel:tak:

Do góry