klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
Dziewczyny zakładam taki wątek, ponieważ jestem na etapie rozmyślań jak zorganizować pokój, w którym obecnie mamy sypialnie i kącik Błażeja, a w efekcie ma to byc pokój dzieciecy dla moich dwóch chłopaków. Czeka mnie cięzka przeprawa, bo w dwupokojowym mieszkaniu nie ma niestety wielkiego pola do popisu
Zachecam wszystkie mamy do dzielenia sie swoimi pomysłami !
Poniewaz mam juz ogólny zarys, chcialabym sie z Wami podzielic swoimi pomysłami.
Całosc ma być w kolorach bezowo, brązowo, błękitnych.
W pierwszej kolejności ściany, na kolor złamanej bieli, lub jasno bezowy z dużym wzorem misia w kolorze brązowym. Dziecięcy wzór, ale nie zbyt wzorzysty, czego sie wystrzegam, bo ma byc przytulnie, a nie zbyt jaskrawo.
Zobacz załącznik 374895
na podlodze juz mamy w pokoiku brązowe panele, więc problem z głowy
Mebleba mam, wiec równiez ich zakup juz odpada.
Zobacz załącznik 374896Zobacz załącznik 374897
Mam również jedno tradycyjne łóżeczko w którym śpi Błażej i musze dokupic drugie identyczne.
Zobacz załącznik 374898
Nad każdym łóżeczkiem mam zamiar pomalować fragment ściany na brąz i ozdobic takimi literkami z imieniem dziecka:
Zobacz załącznik 374899Zobacz załącznik 374900
Dywan:
Zobacz załącznik 374902
Pościel:
Zobacz załącznik 374904
Zachecam wszystkie mamy do dzielenia sie swoimi pomysłami !
Poniewaz mam juz ogólny zarys, chcialabym sie z Wami podzielic swoimi pomysłami.
Całosc ma być w kolorach bezowo, brązowo, błękitnych.
W pierwszej kolejności ściany, na kolor złamanej bieli, lub jasno bezowy z dużym wzorem misia w kolorze brązowym. Dziecięcy wzór, ale nie zbyt wzorzysty, czego sie wystrzegam, bo ma byc przytulnie, a nie zbyt jaskrawo.
Zobacz załącznik 374895
na podlodze juz mamy w pokoiku brązowe panele, więc problem z głowy
Mebleba mam, wiec równiez ich zakup juz odpada.
Zobacz załącznik 374896Zobacz załącznik 374897
Mam również jedno tradycyjne łóżeczko w którym śpi Błażej i musze dokupic drugie identyczne.
Zobacz załącznik 374898
Nad każdym łóżeczkiem mam zamiar pomalować fragment ściany na brąz i ozdobic takimi literkami z imieniem dziecka:
Zobacz załącznik 374899Zobacz załącznik 374900
Dywan:
Zobacz załącznik 374902
Pościel:
Zobacz załącznik 374904
Ostatnia edycja: