łódzka Jaga
Fanka BB :)
Witam, już 3 miesiąc karmię mojego oseska ściągniętym pokarmem i do Mikołajek było wszystko dobrze, ale potem najwyraźniej urosły mi sutki i nabawiłam się obtarć, oraz jednej otwartej rany. Wygoiłam piersi ściągając przez ten czas mleko ręcznie, zmieniłam lejki na większe i przez tydzień na jednej piersi było ok, a tu nagłe dzisiaj znowu sutek siny i ranki się zaczęły robić aż musiałam przerwać ściąganie. Nie ocierało się nic o ścianki, uraz tak jakby zrobił się od samego ciągnięcia chociaż używałam takiej samej siły jak zawsze (niedużej). Natomiast druga pierś nabawiłam się otarć dookoła sutka. Zgaduje, że teraz lejek jest za duży, bo może w trakcie przerwy zmalał. Do tego przez tą przerwę złuszczyła mi się grubsza skóra, którą miałam na sutki i jest on teraz delikatniejszy.
Do kogo powinnam się zgłosić po poradę? Miałyście podobną sytuację? Czy jest jeszcze szansa żebym wróciła na laktator?
Do kogo powinnam się zgłosić po poradę? Miałyście podobną sytuację? Czy jest jeszcze szansa żebym wróciła na laktator?