reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Upławy w 8tc

Witajcie kochane, jestem w 8tc upragnionej ciąży. Niestety męczą mnie upławy. Są one takie jak na zdjęciu, czy któraś z was takie miała czy to normalne? Byłam z tym u swojego lekarza gdyż dwa razy pojawiły się o bardziej brązowawe, lekarz stwierdził ze nie widzi żadnych krwawień i ze wszystko jest w porządku, tego samego zdania był inny lekarz. Więc moje pytanie, skąd one się biorą? Potrzebuję wsparcia i porady doświadczonych mam. Pozdrawiam i z góry dziękuję! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
U
Ja nawet nic nie odp na ten post bo po pierwsze mnie to obrzydziło a po drugie myślałam że ktoś sobie robi jaja z nas ;)
Oooch... Wrzucanie fotek brudnej wkładki jest trochę... No cóż, niesmaczne. Wystarczyłby opis ;) jeżeli lekarz mówi, że jest w porządku to mu zaufaj. Ja mam upławy od samego początku i zmieniają się w trakcie ciąży. Raz bardziej przezroczyste, raz zółtawe. Jeśli nie masz innych objawów, typu świąd to nic się nie dzieje. Możesz się wspomóc np. Lactovaginalem.

Oooch... Wrzucanie fotek brudnej wkładki jest trochę... No cóż, niesmaczne. Wystarczyłby opis ;) jeżeli lekarz mówi, że jest w porządku to mu zaufaj. Ja mam upławy od samego początku i zmieniają się w trakcie ciąży. Raz bardziej przezroczyste, raz zółtawe. Jeśli nie masz innych objawów, typu świąd to nic się nie dzieje. Możesz się wspomóc np. Lactovaginalem.

Już myślałam, że tylko mnie zażenowało to zdjęcie. Wiem, że to Internet i jest się tu anonimowym... Jednak uważam, że są pewne granice, które właśnie zostały przekroczone.

@Milmo @Suprise87 eee tam jeszcze malo widzialyscie na forum [emoji23][emoji23][emoji23]

@Milmo @Suprise87 eee tam jeszcze malo widzialyscie na forum [emoji23][emoji23][emoji23]

Masz rację, mało tu chyba jeszcze widziałam... Jestem przerażona! Boję się myśleć, co tu za chwilę będą wrzucać...

Do góry