reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

To super.
Ja czekam na wyniki i kolejna konsultacje mam we wrześniu, a do tej pory sama nie wiem co mam robic.
W sumie to ja chyba powinnam schudnac i wziąć się za siebie.
Ojj ja też mam ten problem.
Niby wiem że przytyłam ale jakoś nawet to na mnie nie działa.
Ze spodni czy z bluzek się wylewa a ja dalej wcinam te fast foody najczęściej .
Koszmar..
Potrzebuję pomocy

reklama
Weeez Chudzielcu! Będziesz z nami w tej grupie jako motywator 😁
A gdzie ja będę miała motywatora? 🤪
Ja na serio powinnam przytyć, ale musiałabym się zmuszać do jedzenia chyba 😓 Albo zacząć robić każdy posiłek jakiś turbo odżywczy. Kiedyś dieta pudełkowa mi bardzo pomogła, jak mocno straciłam na wadze podczas choroby, ale to jednak droga impreza 🙄

Ja na serio powinnam przytyć, ale musiałabym się zmuszać do jedzenia chyba 😓 Albo zacząć robić każdy posiłek jakiś turbo odżywczy. Kiedyś dieta pudełkowa mi bardzo pomogła, jak mocno straciłam na wadze podczas choroby, ale to jednak droga impreza 🙄
No jak to gdzie? Z nami 😁 zdradzimy Ci sekrety co jeść, jak często i dlaczego wieczorem smakuje bardziej 🤣😁
A tak btw. ile masz wzrostu i wagi?

Myślicie że takie tabletki mają sens ? Bo to jedyne jakie znalazłam ostatnio że jest dha

Załączniki

• c1a32857-86e0-466c-b87e-cc14d8ca7f52.jpeg
    c1a32857-86e0-466c-b87e-cc14d8ca7f52.jpeg
    37,9 KB · Wyświetleń: 55
Jestem po wizycie.
Szczerze nic nowego się nie dowiedziałam.
Doktor kazał zrobić test MLR ponoć bardzo ważny żeby sprawdzić czy nie ma przeciwciał blokujących. Co do badań z Katowic powiedział że sporo kasy zaoszczędziliśmy także fajnie. Zaadnotował wyniki.
Powiedział że jak zrobimy ten test to z wynikiem mamy przyjść.
Bo jeśli wyjdzie coś tam to muszą być leki.I tak samo jakbyśmy podchodzili do transferu to muszą być leki jeśli te przeciwciała są.

Co wy o tym myślicie?
Jest sens robić to badanie?
I czy któraś się orientuję jaki to koszt?

reklama
a np orzechy i dodawanie sporo tłuszczów do potraw?

Do góry