reklama
Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale tego…nudnej ciąży życzę.Tak się zastanawiam czy u jednej kobiety łożysko ma zawsze w ciąży takie samo ulozenie czy zdarzało się, ze kobieta z łożyskiem na przedniej scianie w kolejnej ciąży miała na tylniej?
Na kiedy masz termin?
Moonstone
Moderator
Spokojnie, kochana, ja dopiero zbieram morale Na razie chciałam wiedzieć, czy to ze moja indukcja zakończyła się cc może mieć w przyszłości wpływ na moją ciążeNie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale tego…nudnej ciąży życzę.
Na kiedy masz termin?
angeliskax
Moderator
W pierwszej ciąży miałam na przedniej gdzie ruchy dziecka faktycznie miałam stłumione.
W obecnej (drugiej) mam na tylnej i faktycznie czuć różnice ruchów.
angeliskax
Moderator
W sposób ułożenia łożyska nie. Ale już ma znaczenie czy ciąża się nie zagości blisko blizny wtedy będziesz pewnie miała częstsze wizyty by sprawdzić czy się blizna nie rozrasta? Jakoś tak słyszałam od przyjaciółki.Spokojnie, kochana, ja dopiero zbieram morale Na razie chciałam wiedzieć, czy to ze moja indukcja zakończyła się cc może mieć w przyszłości wpływ na moją ciąże
olka11135
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży miałam na przedniej gdzie ruchy dziecka faktycznie miałam stłumione.
Akurat @Moonstone się nie martwi o ruchy, a o to że przy ścianie przedniej + cięciu można mieć wrastające łożysko i nie jest wesoło Link do: Łożysko wrośnięte - Spółka Centrum Medyczne Żelazna
A co do ruchów ja 2 razy miałam na przedniej i z dzieckiem 1 nie czułam nic praktycznie całą ciąże, a z dzieckiem nr. 2 od 14 tygodnia więc wybitnie wcześnie w ogóle. Teraz mam na tylnej ale nie czuję nic 12+1
angeliskax
Moderator
Właśnie teraz doczytałam.Akurat @Moonstone się nie martwi o ruchy, a o to że przy ścianie przedniej + cięciu można mieć wrastające łożysko i nie jest wesoło Link do: Łożysko wrośnięte - Spółka Centrum Medyczne Żelazna
A co do ruchów ja 2 razy miałam na przedniej i z dzieckiem 1 nie czułam nic praktycznie całą ciąże, a z dzieckiem nr. 2 od 14 tygodnia więc wybitnie wcześnie w ogóle. Teraz mam na tylnej ale nie czuję nic 12+1
Kurde, a to tak zabrzmiało…Ten temat, Twój post.Spokojnie, kochana, ja dopiero zbieram morale Na razie chciałam wiedzieć, czy to ze moja indukcja zakończyła się cc może mieć w przyszłości wpływ na moją ciąże
Aż chciałam konfetti wystrzelić i cheerleaderki zatrudnić do tańca.
reklama
Moonstone
Moderator
Kilka miesięcy w ta czy w tamtaKurde, a to tak zabrzmiało…Ten temat, Twój post.
Aż chciałam konfetti wystrzelić i cheerleaderki zatrudnić do tańca.
Olguś w czwartek kończy 5 miesięcy. Konfetti i cheerleaderki mogą zostać