Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem przerażona, pare godzin temu kopalam w ogrodku, trzonkiem uderzylam się w brzuch. Mam 5tydzien ciazy, przed chwila zobaczylam lekko fioletowe plamienie! Czy ja wlasnie poroniłam?
Myślę, że to zbyt wczesny etap żeby mówić w tym przypadku o poronieniu. Być może jeszcze nawet na usg nic nie widać skoro to 5tc. Nikt cie tą łopatą nie katował tylko zapewne lekko się na nią "nabiłaś". A przyczyn plamienia może być wiele.Jestem przerażona, pare godzin temu kopalam w ogrodku, trzonkiem uderzylam się w brzuch. Mam 5tydzien ciazy, przed chwila zobaczylam lekko fioletowe plamienie! Czy ja wlasnie poroniłam?