Kolorowa123
Zaciekawiona BB
Cześć, jestem w 28 tyg, wczoraj bylam na wizycie. Z małą wszystko w porządku 1200g szczęścia. Mam nadwaga dość spora, zdaje sobie sprawę że nie powinnam przytyc, choć pojawiły się 3 kilogramy w ostatnich 3 miesiącach. Lekarz powiedział mi żebym juz nie przytyla to dla dobra mojego jak i dla małej. Cukrzycy nie mam. Staram się jesc co 2 godziny ale mało. Zaczynając od śniadania (np 2 kanapki z serem i szynka, czy twarożek itd) a co 2 godziny do obiadu to np owoce, warzywa, jogurt, suche wafle kukurydziane bezcukrowe itp. Obiad jem normalnie (np zupa, ziemniaki z kurczakiem i salatka itp) I do kolacji tez co 2 godziny owoc, warzywo itd. Na kolację ktora staram się jesc między 19-20 np serek wiejski z ogórkiem, kanapkę lekko zeby na noc nie jesc az tak.
W dzień jakos radzę sobie z głodem bo do tego jeszcze pije duzo wody i ruch tez mam nie leze caly czas ale po nocy budzę się taka głodna, w sumie to glod mnie wyciaga z łóżka a w nocy nie chce podjadać. A kładę się zazwyczaj po 21 i po 6 wstaje. Nie wiem jak mam sobie z tym radzic i co ważne czy małej nie szkodzi to moje uczucie glodu, Bo szczerze powiedziawszy jakbym mogła to jadłabym co godzinę bo zjem i zaraz czuje glod. Dzisiaj waga pokazała 600g mniej. Powiedzcie jak to było z wami? Czy takie chudnięcie jak już mi się przytyło nie zaszkodzi małej?
W dzień jakos radzę sobie z głodem bo do tego jeszcze pije duzo wody i ruch tez mam nie leze caly czas ale po nocy budzę się taka głodna, w sumie to glod mnie wyciaga z łóżka a w nocy nie chce podjadać. A kładę się zazwyczaj po 21 i po 6 wstaje. Nie wiem jak mam sobie z tym radzic i co ważne czy małej nie szkodzi to moje uczucie glodu, Bo szczerze powiedziawszy jakbym mogła to jadłabym co godzinę bo zjem i zaraz czuje glod. Dzisiaj waga pokazała 600g mniej. Powiedzcie jak to było z wami? Czy takie chudnięcie jak już mi się przytyło nie zaszkodzi małej?