reklama
Rozwiązanie
lepiej kupić na 56 niż później biegać i kupować . Zawsze można komuś oddać jak okażą się za małe
DarkAsterR
Fanka BB :)
A czy balaklawa to właśnie nie kominiarka?
Nie jestem pewna. Zdarza mi się, ze zapominam polskich słówek.
Takie coś miałam dla Gaby
Tylko w rozmiarze dziecięcym.
Balaklawa dla Bułka jak poniżej. Tylko w wersji granatowej
U mnie się sprawdziło.
reklama
lidia.aaa1
I szybko brudzą, ulewają, a matka z dzieckiem na piersi nie za bardzo może nadążyć z praniem, chyba że ma kogoś do pomocy. Także trzeba znaleźć złoty środek, ustalić, czy będziemy potem dokupować w razie W, czy wolimy mieć nawet za dużo, aby nie brakło.Rodziłam duże dzieci, ponad 4kg i długie, mimo to 56 także się przydały. Nie mniej dużo nie potrzeba, dzieci szybko rosną [emoji6]
Aguu
U nas hurtem szła tetra. [emoji23]I szybko brudzą, ulewają, a matka z dzieckiem na piersi nie za bardzo może nadążyć z praniem, chyba że ma kogoś do pomocy. Także trzeba znaleźć złoty środek, ustalić, czy będziemy potem dokupować w razie W, czy wolimy mieć nawet za dużo, aby nie brakło.
Za to pobrudzone kupa po pachy ubranka pojawiły się później, ok 2mies, gdy kupa nie była już codziennie.
lidia.aaa1
A u nas wieczne ulewanie, aż w końcu się zorientowałam, że to nie jest zwykle ulewanie, tylko zwracanie częściowo przetworzonego i poskarżyłam się położnej. I jak zaproponowała zagęszczacz do mleka to nagle się okazało, że nie trzeba tak często puszczać pralki. I w ogóle życie stało się lepsze.U nas hurtem szła tetra. [emoji23]
Za to pobrudzone kupa po pachy ubranka pojawiły się później, ok 2mies, gdy kupa nie była już codziennie.
DarkAsterR
I szybko brudzą, ulewają, a matka z dzieckiem na piersi nie za bardzo może nadążyć z praniem, chyba że ma kogoś do pomocy. Także trzeba znaleźć złoty środek, ustalić, czy będziemy potem dokupować w razie W, czy wolimy mieć nawet za dużo, aby nie brakło.
Już nie pamietam gdzie ale tez o tym pisałam. Ze wole kupić nieco więcej ubranek i wstawiać pralkę dwa razy na tydzień niż mniej a włączać pranie codziennie. To zależy, kto ma jakie zasoby finansowe. Ja akurat wolałam kupić więcej i spędzić czas z maluchem niż przy praniu szmatek..
Ja kupiłam dużo ubranek i niektórych nawet nie włożyła. Miały guziki na plecach (nawet się nad tym w ciąży nie zastanawiałam), albo pora roku uciekła, a ubrania zostały bez nawet jednego uzytku
Lepiej kupić kilka zestawów na 56 po urodzenia ,kilka 62. A jak już dziecko będzie na świecie dokupić więcej takich jakie będą pasowały.
No i tak jak wyżej. Najbardziej sprawdzają się body i pajace.
Lepiej kupić kilka zestawów na 56 po urodzenia ,kilka 62. A jak już dziecko będzie na świecie dokupić więcej takich jakie będą pasowały.
No i tak jak wyżej. Najbardziej sprawdzają się body i pajace.
Klaudiaaaaxdd
Zaciekawiona BB
lepiej kupić na 56 niż później biegać i kupować . Zawsze można komuś oddać jak okażą się za małe
reklama