reklama
Angelika89
Fanka BB :)
mama super, że z dzidzia wszystko ok a przesuniętym terminem bym się nie sugerowała. Najbardziej prawdopodobny jest termin wyliczony w 12-13 tyg z USG, bo później przecież każde dziecko rośnie w innym tempie
aj tam, z tym terminem to jest różnie. Maciek cały czas był starszy niż z terminu OM, a i tak był przeterminowany teraz pewnie będzie to samo, bo młoda (?) też jest o tydz starsza wg usg. No ale ja wiem kiedy robiona i to się liczy ;-)
mama2006 to pewnie chłop....ale możesz zawsze sprawdzić o innego lekarza...wierz mi kochana mam dwóch synów i wychowuje sie ich bardzo dobrze..wczoraj widziałam scenę jaką urządziła 15 latka matce....matka miała łzy w oczach...nigdy syn mi tego nie zrobił..
Trzymaj się :-)
Trzymaj się :-)
*Vanilia*
Moderatorka
My po USG:-) lekarz bardzo długo i dokładnie tłumaczył, pokazywał co gdzie dzidzia ma. Mój mąż pierwszy raz widział i bardzo mu sie podobało.
Usg 2D bez komplikacji, wszystko wymierzył. Zajrzał do serduszka do mózgu, malutka jest zdrowiuteńka.
USG 3D nie wyszło tak fajnie bo niestety mam łożysko na przedniej ścianie i bardzo przeszkadzało w badaniu, przesłaniało obraz ale pamiątka jest
Usg 2D bez komplikacji, wszystko wymierzył. Zajrzał do serduszka do mózgu, malutka jest zdrowiuteńka.
USG 3D nie wyszło tak fajnie bo niestety mam łożysko na przedniej ścianie i bardzo przeszkadzało w badaniu, przesłaniało obraz ale pamiątka jest
kitek81
Mama2006, Vanilia super, że z Waszymi dzidziami wszystko w porządku, zdrówko najważniejsze:-)
Mama to co będzie Kacper ? : >
Mama to co będzie Kacper ? : >
krisowa
ja wczoraj byłam u kardiologa... była moja pani dr i pielęgniarka... jeszcze nie widziałam takiej radości jak mnie zobaczyły, wiedziały ze staramy sie latami, z nimi znam sie od poczatku mojej drogi i mocno mi kibicowały, udało sie i mialy wielka radość, przebadaly mnie i moje serce jest w dobrym stanie, tylko bede musiala przejsć dodatkowe usg serca dziecka, ale mamy 3% szans ze odziedziczy moja wade serca, jednak to nie jest duzo i modlę się aby nie
mama2006
Kitek - nad imieniem dla chłopca cały czas myślimy Teraz w planach jest: Julian lub Łukasz hehe, sama nie wiem, które wybrać Z dnia na dzień co raz bardziej przyswajam tą myśl, że chłopak.
Dzisiaj idę do ginekologa (NOWEGO) na 18:40 zapisałam się do przychodni przy-szpitalnej na Inflancką. Do Pani dr. Maja Gręda. Koleżanka mi ją poleciła Zobaczymy więc jak będzie Muszę wziąść smyka swojego, bo nie ma z kim zostać... Zdam relacje Wam jak wrócę
Dzisiaj idę do ginekologa (NOWEGO) na 18:40 zapisałam się do przychodni przy-szpitalnej na Inflancką. Do Pani dr. Maja Gręda. Koleżanka mi ją poleciła Zobaczymy więc jak będzie Muszę wziąść smyka swojego, bo nie ma z kim zostać... Zdam relacje Wam jak wrócę
krisowa
a ja życzę wszystkim zdrowych dzieciaczków na usg połówkowym
reklama
Ale jestem zła.
Od wczoraj ciągle siedzę na necie i szukam dobrego stomatologa w Ursusie lub w pobliżu bo przecież muszę się wreszcie do niego wybrać.I nikogo konkretnego nie moge znaleść a czas leci.Pewnie jak pójde do gina w czwartek to się mnie spyta o dentystę i co mu powiem.Że odwlekam bo się strasznie boję wizyty.Przecież mnie wyśmieje...ech szkoda gadać
Od wczoraj ciągle siedzę na necie i szukam dobrego stomatologa w Ursusie lub w pobliżu bo przecież muszę się wreszcie do niego wybrać.I nikogo konkretnego nie moge znaleść a czas leci.Pewnie jak pójde do gina w czwartek to się mnie spyta o dentystę i co mu powiem.Że odwlekam bo się strasznie boję wizyty.Przecież mnie wyśmieje...ech szkoda gadać