reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

mala monis Z tymi bólami to mnie też od wczoraj bolą niemożliwie plecy, moja znajoma nie miała skurczy pomimo kroplówki ale za to okropne bóle krzyżowe więc możę i nie być skurczy na początku nie wiem...Mówiła, że te bóle są chyba gorsze od skurczy... Ale każy organizm jest inny tak samo miriam liba  z tym wywoływaniem , każdy organizm reaguje inaczej u niektórych kobiet oxy działa szybciej i nawet mają szybki poród a niektóre mają nawet trzy takie kroplówki i nic sama osobiście rozmawiałam na ten temat z położną. A co do tego czy bardziej boli ja bym uważała  z tym co pisza w necie i co mówią, kązdy organizm jest inny! Moja druga znajoma miała oxy i mówiła że nawet ją tak nie bolało bo pytałam o to też. Więc głowa do góry!!!! Damy radę czy tak czy tak!!! :-)

sunset co do jutrzejszej wizyty to ja się tak nie nastawiam, że coś wyjdzie choć osobiście bym wolała żeby coś wykazało a nie skurcze zaledwie na poziomie 30% jak zawsze...hehe :-)  Co ma być to będzie jutro na pewno dam znać chyba, że już mnie zostawi w szpitalu :-(

Dzięki za kciuki!!!

Do góry