reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
ODchodzi sie od brania nospy.I nospe
Goodka
Moderator
A dlaczego, są jakieś nowe badania?ODchodzi sie od brania nospy.
Ja brałam nospę, podawano mi ją również jak byłam w szpitalu około 22tc.
hemoglobina
Moderator
Jak byłam w ciąży z synem to czytałam wiele artykułów, że nospa jest w ciąży niewskazana. Mój ginekolog też mówił, że tylko w ostateczności mam brać nospę, a miałam pessar i cały czas skracała mi się szyjka.A dlaczego, są jakieś nowe badania?
Lady Loka
Nospa powoduje obnizone napięcie mięsniowe u dziecka, plus rozluźnia szyjkę. Na twardnienia to tylko magnez.A dlaczego, są jakieś nowe badania?
Goodka
Moderator
też czytałam negatywne opinie o nospie, jednak nie trafiłam na żadne badania, które by to potwierdzały. Postanowiłam zaufać lekarzom, choć tkwiła we mnie pewna nutka niepewności Dziecko urodziło się ostatecznie po terminie, wszystko z nią w porządkuJak byłam w ciąży z synem to czytałam wiele artykułów, że nospa jest w ciąży niewskazana. Mój ginekolog też mówił, że tylko w ostateczności mam brać nospę, a miałam pessar i cały czas skracała mi się szyjka.
Lady Loka
To nie są opinie, tylko fakty potwierdzone badaniami. To, ze Ty brałas i dziecko zdrowe tych badań nie zmienia.Wiecie ile leków w ciązy jest zakazanych? A jednak dziewczyng biorą aby utrzymać ciąże. Ile ludzi tyle opinii. Ja brałam nie tylko nosie ale praktycznie cała aptekę ha ba. Dziecko zdrowe.
I wiadomo, ze trzeba patrzec na to, co przyniesie więcej korzyści, ale wtedy decyduje lekarz, a nie banda na forum.
reklama
żyjesz w jakiws iluzji. A leki to mam skąd z forum?To nie są opinie, tylko fakty potwierdzone badaniami. To, ze Ty brałas i dziecko zdrowe tych badań nie zmienia.
I wiadomo, ze trzeba patrzec na to, co przyniesie więcej korzyści, ale wtedy decyduje lekarz, a nie banda na forum.