reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko

reklama
Jak masz możliwość wyboru, to pewnie, ze lepiej SN [emoji1307] No widzisz, ja każdej ciąży do 5 miesiąca wymioty codziennie i to po 10 razy, w ogóle zle się czułam. A porody miałam szybkie, bo całość porodu (wszystkie fazy) najdłuższego to 2 godz. 30 min. No i duże dzieci rodzę, a ja 165 wzrostu i przed ciąża 49 kg [emoji23] ale osobiście cesarki bym się bała, tak samo jak znieczulenia [emoji85] a Ty jeszcze masz porównanie, wiec życzę Ci takiego, na jaki bedziesz psychicznie nastawiona [emoji847] a ile masz lat, z ciekawości zapytam?. [emoji28]
Przez niepowodzenia ze staraniami gdzieś mi ten temat uciekł, mam 32 lata

@Joannaa24 @frez.ja1987 odkopuje temat, co tam u Was?
Co do Waszych rozterek my mamy M4, dwójka dzieci w jednym pokoju, my w sypialni i salon, póki co nikt nie ma swojego pokoju. A co do płci mamy dwóch chłopców i wiadomo jest szansa, że będzie trzeci, no ale co ma być to będzie.
Chciałam Wam powiedzieć, że nam się w końcu udało po dwóch latach, jestem w 11tc termin na 18/19 październik🥰

@Joannaa24 @frez.ja1987 odkopuje temat, co tam u Was?
Co do Waszych rozterek my mamy M4, dwójka dzieci w jednym pokoju, my w sypialni i salon, póki co nikt nie ma swojego pokoju. A co do płci mamy dwóch chłopców i wiadomo jest szansa, że będzie trzeci, no ale co ma być to będzie.
Chciałam Wam powiedzieć, że nam się w końcu udało po dwóch latach, jestem w 11tc termin na 18/19 październik🥰
My oddaliśmy sypialnię, zrobiliśmy remont w salonie wydzielają przestrzeń "sypialnianą" i jesteśmy na etapie remontu w pomieszczeniu po sypialni. Aktualnie 17+5 ❤️ termin na 27.08. 😁 na prenatalnych lekarz mówił, że dziewczynka. W przyszłym tygodniu wizyta. Mam nadzieję, że uda się zobaczyć płeć 🙂

My oddaliśmy sypialnię, zrobiliśmy remont w salonie wydzielają przestrzeń "sypialnianą" i jesteśmy na etapie remontu w pomieszczeniu po sypialni. Aktualnie 17+5 ❤️ termin na 27.08. 😁 na prenatalnych lekarz mówił, że dziewczynka. W przyszłym tygodniu wizyta. Mam nadzieję, że uda się zobaczyć płeć 🙂
No super, cudowne wieści ❤️ my jak dziecię troszkę odchowamy to się przeniesiemy do salonu, chyba że zdecydujemy się sprzedać mieszkanie i kupić domek 🙂

reklama
U nas były takie plany, ale niestety przez pandemię prawie zero zainteresowania przez ponad rok. Więc na razie odpuszczamy 🙂
No powiem Ci ja marzę o własnym ogródku, wychowałam się w domu i 5 lat w bloku nie zmieniło mego zdania, czuje się jak w klatce zamknięta, mamy balkon 3x2 ale widok na śmietnik, sklep i inne bloki nie cieszą oka😒

Do góry