reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej dziewczyny!
Wpadam tylko się przywitać,bo przez te ferie mam jeszcze mniej czasu niż normalnie!:confused:
U nas na szczęście wszyscy zdrowi bo widzę, że tu sporo chorowitków. Zdrówka życzę i do następnej wolnej chwili;-)

reklama
witajcie

Bedi
masakra jakaś ...na leki kasę wydajesz i jeszcze karę masz może zapłacić ??????
jery co za ustrój ....
trzymaj sie dzielnie kochana!

Asik
a no ferie ....
czy jutro Twój średni kończy 6 lat ?

pozdro kochane ..muszę żółwia lepić wiec zmykam ..

Zuz-Inka oby tylko choróbsko się nie rozwinęło, wracajcie do zdrowia.

Bedi niech M.spróbuje Ci rozmasować rwę, zawsze na trochę Ci ulży, współczuję problemów ze szkołą.

Mama a co Ty za żółwia lepisz?

Natkaa
z plasteliny :)
wymyślamy z dziećmi różne różności i dziś króluje plastelina i zoo...

teraz sie za obiad biorę to dzieci na górę poleciały ..
miałam jechać po spożywkę i lipa....auto mi nie odpaliło :szok: nigdy tak nie było ,a teraz zong:baffled:

Hejka!
Chorujemy hurtem, Maciej najgorzej bo on wszystkie choroby ciezko przezywa raz ze astmatyk, dwa ze mezczyzna;-) Marysia tez pokaszluje ale ja jeszcze poprzedni lek dziala. Ja smarkam kaszle ale zapalic trzeba bylo. Obiad mam, meza nie bedzie starszakow tez wiec koc herbatka i wypoczywam przed kompem:-D

Bedi no co za polityka kara za niska frekwencje? Przeciez nie wagarowal tylko chorowal!!!
Mama wlasnie co za zolw? Kiedy gabinet otwierasz, masz juz jakas konkrwtna date?

Pozdrawiam!

Zuza
zdrowia !!!!! dla Was..
dobrze,że starszaki oddelegowane to masz wiecej czasu ..

otwieramy raczej 8 lub 11 lutego ...cos tam Emili musi jeszcze dość z netu..
poza tym od poniedziałku kładą płytki(od tego co bedzie) i wszystko tez zależy ak to będzie schło bo wiadomo,że klej i fugi muszą dobrze związać zanim poustawiamy tam te nasze cięzkie sprzęty ..

ale ogólnie wszystko do przodu ..tylko przez róz wolniej to idzie ..

asik, my wszystkie chyba ferie z dziecmi tak przechodzimy:tak:
Zuza - no to was wzielo na calego, biedny Macius...a jak tam jego sprawy? Kiedy Anii zabieg ma byc? Widzialam cie na fb - szpital im........ dobre! Zdrowiejcie kochani

Pawimi - ty zostaw te brownies i skrobnij co u ciebie a nie sama sie bedziesz opychać! :-p

Mamuś to widzę że hej do przodu i zaraz otwarcie - będzie z pompą?;-)

Natkaa - m mi nie wymasuje bo to len - jak jemu cos dolega to wiesz - jak to facet...poza tym u nas ostatnio wiesz...:confused2:

Bedii
pewnie,że będzie z pompom hahahahaaaa
będzie alkohol ..chłopaków się skołuje :-D:-D:-D
klienty będą walić drzwiami..oknami...kratkami wentylacyjnymi :-D

:sorry:
no ..to tyle z żartów..

a otwarcie zrobimy z naszymi przyjaciółmi i osobami ,które dobrze nam życzą ..

kiedy Ty kochana masz usg bo tu się nogami przebiera już :))jakieś przeczucia posiadasz ??:)

Ruch na calego:-):-):-). Milutko tu sie znowu zrobilo.
mamo ty to dusza naszego watku. Jak tylko tu piszesz jakos wesolo i tloczno sie robi. Dobrze ze jestes, buziaczki ci sle.
Zuza zdrowia wam. Bedi- wspolczuje ci tych problemow zfrekwencja.
A u mnie koncowka remontu. Ciesze sie jak dzieci. maluja wlasnie korytarz. Musze doprowadzic pietro do czystosci, ale to jutro.

reklama
Ufff chwila wolnego, młody śpi a starszaki oddelegowane na pięterko. na razie nie wrzeszczą więc może choć chwilę się sobą zajmą.

mama no kurcze coś ten mój suwaczek pokazuje jakby Mati miał urodziny jutro a to dopiero we wtorek. On taki prezent na dzień dziadka:-)

bedi kurczaki pomimo ogromnej sympatii do tego wyspiarskiego państwa uważam, że chyba trochę przesadzają! Kara za niską frekwencję? Ja rozumiem, że pilnują edukacji dzieci ale to już chyba lekka przesada. Współczuję rwy- przechodziłam coś podobnego w pierwszej ciąży- bolało okropnie!!!:szok:
Też jestem ciekawa- chłopiec czy dziewczynka? :-)

Zuz-Inka trzymajcie się cieplutko, zdrówka życzę :tak:

Chyba muszę zabrać się za sprzątanie, bo za chwilę zarośniemy a tak mi się nie chce :confused2: O małż wrócił- czas na obiad;-) Jezusie ale mam lenia!!!:confused2: a tu we wtorek urodzinki Matiego, trzeba jakieś menu opracować, tort ukręcić- może któraś z was ma jakiś fajny przepis na tort dla dzieci, który może udostępnić???:tak:
O to się młody naspał. Uciekam, bo się afera robi:baffled:

Do góry