reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

A ja się bardzo cieszę że mam ferie bo mogę sobie pobyć z moimi dzieciaczkami :-) Dziś bardzo sympatycznie spędziliśmy cały dzień grając w różne gry, czytając i bawiąc się. To był niewątpliwie udany dzień :-)

reklama
No to troszkę się pochwalę moimi wypiekami urodzinowymi :-)

obraz024ef.jpg

obraz023s.jpg

obraz027x.jpg

Wlatuje na chwile dac znac ze ja tez mama z feriami wiec ani chwili dla siebie. Jutro z Mackiem do pulmunologa na kontrole, w srode koleda i potem starszaki jada do moich rodzicow. Ja bym tez chetnie wybyla ale zima i palenie w piecu. Pozdrawiam i znikam

Weroniczka wow, piękne torciki, ja bym się bardzo uśmiechała o przepis na taką dekorację boisko:-) Piotruś ma w marcu urodziny i mam nadzieję, że jeszcze dam radę zrobić mu imprezkę:-)

Asik złośliwość rzeczy martwych, zaglądaj częściej.

Zuz inka z tym paleniem w zimę to rzeczywiście udręka:-(

Weroniczka podziwiam, takie piękne pyszności samodzielnie zrobić :tak: no no !!!! Super!!!

Natkaa niestety tak bywa ale mam nadzieję, że ta rzecz martwa już się w tym roku nie popsuje;-)

Ufff pierwszy dzień ferii za nami, nikt nikomu głowy nie urwał, zębów nie wybił więc może przetrwamy jakoś te dwa tygodnie;-) Jutro idziemy szaleć na powietrzu co by spożytkować energię :-) a pogoda ku temu sprzyja.
Pozdrawiam

Weroniczka - same smakowitości (prawie zaśliniłam klawiaturę), brakuje mi tu takich pyszności, choć z drugiej strony może i dobrze, ze tu nie ma takich "duporostów", bo ja i tak mam nadbagaż... do zgubienia.

Dziecko zasnęło mi po 21-wszej i ja naiwna cieszyłam się jak spał jeszcze po 23-ciej, bo pewnie juz do rana - no akurat, chyba do rana to będzie urzędował.
Leży w łóżeczku, bawi się, włącza sobie karuzelkę, ale nie śpi - to i ja nie mogę.

katrinna ale as z Twojego Kubusia

U nas też ferie, wczoraj wariowali strasznie , dzisiaj już lepiej, śnieg jest, na sanki mozna iść tylko brzuch mnie coś boli i sama nie wiem, wizyta za tydz.
Weroniczka piekne ciacha

lenka - mały potem śpi do 11-tej, a ja mam dzień rozwalony. Musze pomyśleć gdzie by przenieść łóżeczko z salonu tak, żeby jak wieczorem zaśnie, to, żeby mu nie przeszkadzać, może wtedy będzie spokojnie spał do rana.

katrina - ja mam w sypialni bo najwygodniejsze dla mnie rozwiązanie

Ja też cieszę się z ferii :-) Dzisiaj robiłyśmy laurki dla babci a jutro w planie dla dziadka.

reklama
Katrina, mają pomysły te małe skarby:-) ja w sypialni mam łóżko Piotrusia, łóżeczko Kamilka i nasze łóżko, w salonie nie dało rady, jak Piotruś był mały to wjeżdżałam łóżeczkiem do sypialni a jak szliśmy spać to wyjeżdżałam z nim do salonu, ale męczące to było, u mnie chłopcy się nie budzą nawzajem wiec nie ma problemu, a jak idą wcześnie spać to spokojnie mogę sobie wszystko zrobić w salonie i w kuchni, tym bardziej, że u nas salon i kuchnia są oddzielone tylko barkiem.

Lenka jak brzusio dzisiaj?

Majqa ja odkąd zaczęłam się lepiej odżywiać to waga nie rośnie:-)

Do góry