reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Cześć babeczki.
Zrobiło się zimno i klientów na wypieki mniej :-( No ale w taki mróz mało kto wychodzi na spacerek do tego kto ma ochotę wyciągać rękę z rękawiczki żeby napić sie na zewnątrz kawy czy zjeść ciacho. Ja nie chciałabym
Dzieci w przedszkolu, mąż kładzie płytki w łazience a ja wytarłam kurze, zmieniłam dla Małgosi czapkę z chłopięcej na dziewczęcą i teraz piję kawusię :-)
Zrobiło się zimno i klientów na wypieki mniej :-( No ale w taki mróz mało kto wychodzi na spacerek do tego kto ma ochotę wyciągać rękę z rękawiczki żeby napić sie na zewnątrz kawy czy zjeść ciacho. Ja nie chciałabym
Dzieci w przedszkolu, mąż kładzie płytki w łazience a ja wytarłam kurze, zmieniłam dla Małgosi czapkę z chłopięcej na dziewczęcą i teraz piję kawusię :-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam i ja ..
od rana dzwonie po hurtowniach kosmet. i szarpie rabaty)
teraz podałam pani całą liste i czekam na maila z odpowiedzią ile mam upustu )
muszę juz powoli kupować bo potem bedzie nerwówka..
Weroniczka
mróz odpusci to sie ruszy
Natkaa
czasem są takie dni ,że tu ruch mały..
pozdrawiam wszystkie mamuśki i smacznej kawki/herbatki
od rana dzwonie po hurtowniach kosmet. i szarpie rabaty)
teraz podałam pani całą liste i czekam na maila z odpowiedzią ile mam upustu )
muszę juz powoli kupować bo potem bedzie nerwówka..
Weroniczka
mróz odpusci to sie ruszy
Natkaa
czasem są takie dni ,że tu ruch mały..
pozdrawiam wszystkie mamuśki i smacznej kawki/herbatki
Hej zmarzluchy
u mnie od rana śnieg pada .. rano wielkie odśniezanie teraz wygladam do okna i czeka mnie powtorka z rozyrwki blee nie lubie tego ..
Natka ja też studia skonczylam 2011 roku (jaki jestes roczinik ?? ) i tego czasu tez nie moge zaliczyć do najlepszych hehe praca dzieci ciąza przeprowadzka a w miedzyczasie szpital z moimi astatykami. Najgorzej wspomina czas pisania pracy na licencjata malutka Nadia z jednej strony i troszke wiekszy ADrian z drugiej a ja w srodku z ksiązkami hehe smieje sie ze to czasy mlodosci bo wekeendowe zjazdy to była taka odskocznia od rzeczywistosci hehe
u mnie od rana śnieg pada .. rano wielkie odśniezanie teraz wygladam do okna i czeka mnie powtorka z rozyrwki blee nie lubie tego ..
Natka ja też studia skonczylam 2011 roku (jaki jestes roczinik ?? ) i tego czasu tez nie moge zaliczyć do najlepszych hehe praca dzieci ciąza przeprowadzka a w miedzyczasie szpital z moimi astatykami. Najgorzej wspomina czas pisania pracy na licencjata malutka Nadia z jednej strony i troszke wiekszy ADrian z drugiej a ja w srodku z ksiązkami hehe smieje sie ze to czasy mlodosci bo wekeendowe zjazdy to była taka odskocznia od rzeczywistosci hehe
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ale tu dziś cisza.
mamo i jaki rabacik wycyganiłaś?
Ha ha no popatrz szybko zaczelam i szybciej skoncze swoja kariere wychowawczą Zawsze chcialam miec trojeczke od kad pamietam co dwa lata a ze coreczka wyskoczyla wczesniej troszke burzac moj plan hehe to juz inna sprawa :-)
Ja studiowalam stosunki miedzynarodowe na licencjacie dyplomacja i negocjajce a na magistrze handel zagraniczny
A Tyy ? wogole skad jestes? widzę że oczekujesz trzeciego potomstwa :0 to syn?
Ja studiowalam stosunki miedzynarodowe na licencjacie dyplomacja i negocjajce a na magistrze handel zagraniczny
A Tyy ? wogole skad jestes? widzę że oczekujesz trzeciego potomstwa :0 to syn?
reklama
Cisza przed burzą pewnie dziewczyny zasypalo Hejj hoooAle tu dziś cisza.
Mamo a wlasnie jak tam Twoje rabaciki z jakiej firmy uzywasz kosmetykow ?