reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzień dobry:-)
Odzywajcie się, bo wyjdzie że piszę sama ze sobą, byłam o 7 a tu nic, minęły 4 godziny i dalej nic:-(

Miłego dnia Kobietki

reklama
Cześć babeczki.

Zrobiło się zimno i klientów na wypieki mniej :-( No ale w taki mróz mało kto wychodzi na spacerek do tego kto ma ochotę wyciągać rękę z rękawiczki żeby napić sie na zewnątrz kawy czy zjeść ciacho. Ja nie chciałabym:sorry2::sorry2:

Dzieci w przedszkolu, mąż kładzie płytki w łazience a ja wytarłam kurze, zmieniłam dla Małgosi czapkę z chłopięcej na dziewczęcą i teraz piję kawusię :-)

witam i ja ..
od rana dzwonie po hurtowniach kosmet. i szarpie rabaty:))
teraz podałam pani całą liste i czekam na maila z odpowiedzią ile mam upustu ;))

muszę juz powoli kupować bo potem bedzie nerwówka..

Weroniczka
mróz odpusci to sie ruszy :)

Natkaa
czasem są takie dni ,że tu ruch mały..

pozdrawiam wszystkie mamuśki i smacznej kawki/herbatki :)

Hej zmarzluchy :)

u mnie od rana śnieg pada .. rano wielkie odśniezanie teraz wygladam do okna i czeka mnie powtorka z rozyrwki blee nie lubie tego ..

Natka ja też studia skonczylam 2011 roku (jaki jestes roczinik ?? ) i tego czasu tez nie moge zaliczyć do najlepszych hehe praca dzieci ciąza przeprowadzka a w miedzyczasie szpital z moimi astatykami. Najgorzej wspomina czas pisania pracy na licencjata malutka Nadia z jednej strony i troszke wiekszy ADrian z drugiej a ja w srodku z ksiązkami hehe smieje sie ze to czasy mlodosci bo wekeendowe zjazdy to była taka odskocznia od rzeczywistosci hehe :)

Stefaa a myślałam, że tu to tylko ja w tym wieku mam prawie trójkę dzieci:-) a Twoje maluchy już takie odchowane:-) fajnie masz. A co studiowałaś?

Ha ha no popatrz szybko zaczelam i szybciej skoncze swoja kariere wychowawczą ;) Zawsze chcialam miec trojeczke od kad pamietam co dwa lata a ze coreczka wyskoczyla wczesniej troszke burzac moj plan hehe to juz inna sprawa :-)

Ja studiowalam stosunki miedzynarodowe na licencjacie dyplomacja i negocjajce a na magistrze handel zagraniczny ;)

A Tyy ? wogole skad jestes? widzę że oczekujesz trzeciego potomstwa :0 to syn?

reklama
Do góry