reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

bobomama no chyba tez musisz kapać mała w oilatum, oillanie albo emolium. U dzieci teraz to norma i wiecie co mój Damian też na czerwone policzki do licha co się dzieje. Czy może to być wina mleka modyfikowanego?????bo juz 3 dzień nie karmię poza tym sucha skóra na boczkach. Ja kupiłam oillan mam nadzieję, że pomoże wcześniej też go używałam dobra jest cena w doz.pl.

rechot a ta sielatycka to prywatnie przyjmuje czy na kase chorych?????nie wiem czy Wam pisałam ale byliśmy z młodym u alergologa w piatek i dała nam tylko na 3 alergeny do wykrycia z krwi bo więcej nie może bo są drogie odrazu zaznaczyła. Jutro będę miała wynik zobaczę jak nic nie wyjdzie może spróbujemy prywatnie.

reklama
mikka u tak małych dzieci badania na alergeny zazwyczaj nie wychodzą więc nie ma co się stresić - przyjmuje prywatnie a na codzień jest zastepcą ordynatoraa u nas na dziecieńcym

luuuzna ile już czasu sparujesz małego Emolium i ile razy dziennie?
Ksawek ma szorską buzkę na co dzień, a tylko raz kiedyś pojawia się dziwny rumień. Muszę poobserwować, może znajdę jakoś prawidłowość!

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
BOBOMAMA- gratuluje rozpakowania:)

my sie w koncu przeprowadzamy!:)
i musimy sie pochwalic dwoma nowymi zabkami-dolna czworka i dwojka:)

Asieńka często go smaruję - 3-5 razy dziennie
Kasia super, że znaleźliście lokum :) gratuluję zęboli :D
Mikka wiesz, że może to być od mleka...ja bym do pediatry poszła :tak:

Kurde a jak dziś nie będę miała z kim Alusia zostawić, to nie pójdę znów na trening ;/ nosz chle.ra

reklama
Do góry