bobomama no chyba tez musisz kapać mała w oilatum, oillanie albo emolium. U dzieci teraz to norma i wiecie co mój Damian też na czerwone policzki do licha co się dzieje. Czy może to być wina mleka modyfikowanego?????bo juz 3 dzień nie karmię poza tym sucha skóra na boczkach. Ja kupiłam oillan mam nadzieję, że pomoże wcześniej też go używałam dobra jest cena w doz.pl.
rechot a ta sielatycka to prywatnie przyjmuje czy na kase chorych?????nie wiem czy Wam pisałam ale byliśmy z młodym u alergologa w piatek i dała nam tylko na 3 alergeny do wykrycia z krwi bo więcej nie może bo są drogie odrazu zaznaczyła. Jutro będę miała wynik zobaczę jak nic nie wyjdzie może spróbujemy prywatnie.
rechot a ta sielatycka to prywatnie przyjmuje czy na kase chorych?????nie wiem czy Wam pisałam ale byliśmy z młodym u alergologa w piatek i dała nam tylko na 3 alergeny do wykrycia z krwi bo więcej nie może bo są drogie odrazu zaznaczyła. Jutro będę miała wynik zobaczę jak nic nie wyjdzie może spróbujemy prywatnie.