reklama
szarcia
06.2009/01.2011
Ja już sama nie wiem, co mu kupić...nie wiem czy tran potrzebny mu (nie choruje mi często)...tylko czy Omega 3 da się uzupełnić niejedzenie ryb? No nie wiem jak mu dawać rybkę - nie chce żadnej, pluje tylko ;/
Luzna moze spróbuj łososia. Mój uwielbia z parowaru, obsypuje tylko przyprawa do ryb i wcina aż mu sie uszy trzesą.
mamaMateuszka
Zaangażowana w BB
Ostatnia edycja:
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witajcie Kobitki!
Piękna pogoda sie nam robi powoli.:-)
mamomateuszka - dzięku za stronki, napewno sie przydadza :-)
Od kilku dni mały ma takie szorstkie policzki. Kurcze, martwię się czy to nie przypadkiem alergia sie przypałetała. Lekarka na bilansie kazała smarować. Smaruje, ale ja jej jakoś nie wierze. Ona zawsze wszystko bagatelizuje. Poobserwuje i najwyżej pójdę do innego pediatry, ktory też jest alergologiem.
Piękna pogoda sie nam robi powoli.:-)
mamomateuszka - dzięku za stronki, napewno sie przydadza :-)
Od kilku dni mały ma takie szorstkie policzki. Kurcze, martwię się czy to nie przypadkiem alergia sie przypałetała. Lekarka na bilansie kazała smarować. Smaruje, ale ja jej jakoś nie wierze. Ona zawsze wszystko bagatelizuje. Poobserwuje i najwyżej pójdę do innego pediatry, ktory też jest alergologiem.
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
rechot - dzięki za zainteresowanie, w razie czego odezwe sie:-)
Pójdę do tego pediatry-alergologa, zobaczę co mi powie
Pójdę do tego pediatry-alergologa, zobaczę co mi powie
Ostatnia edycja:
reklama
luuuzna
Mama Alanka
Luzna moze spróbuj łososia. Mój uwielbia z parowaru, obsypuje tylko przyprawa do ryb i wcina aż mu sie uszy trzesą.
No właśnie od łososia zaczęłam ( u nas w sumie tylko łosoś króluje) jak był młodszy to jadł , a teraz pluje rybą tylko