reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Witajcie!
Słomiana wdówka pakuje swojego mężolka na szkolenie. Ksawcio do czwartku będzie głową naszej rodzinki, ale jaja.....:-D
luuuzna - my też przerabialiśmy Bebilon Pepti. Podobno Nutramigen jest o wiele gorszy. My braliśmy jak te kolki paskudne miał mały. Słyszałam, że taka skaza przechodzi z wiekiem. Teraz to gdzie się słyszy wszędzie alergia i alergia, ach... Ja też alergik jestem, ale za to sezonowy! Na pyłki trawek.

reklama
zobaczcie co z nudów znalazłam [video=youtube;QsqoLO4h7ew]http://www.youtube.com/watch?v=QsqoLO4h7ew&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;wMpK7FPn5Sc]http://www.youtube.com/watch?v=wMpK7FPn5Sc&feature=player_embedded[/video]

ja też mam w planie w najblizszym czasie pierogi - nadzieje je bigosem nie mam czasu robić farszu :D

ja zazwyczaj robię farsz, bo mi się bigosu nie chce gotować, a nie robię często bigosu - tylko na święta...

a jak zrobię pierogi z mięsem to szwagier leci z tekstem: 'Najlepsze klopsy w cieście pierogowym jakie w życiu jadłem' :-D

Witajcie!
Słomiana wdówka pakuje swojego mężolka na szkolenie. Ksawcio do czwartku będzie głową naszej rodzinki, ale jaja.....:-D
luuuzna - my też przerabialiśmy Bebilon Pepti. Podobno Nutramigen jest o wiele gorszy. My braliśmy jak te kolki paskudne miał mały. Słyszałam, że taka skaza przechodzi z wiekiem. Teraz to gdzie się słyszy wszędzie alergia i alergia, ach... Ja też alergik jestem, ale za to sezonowy! Na pyłki trawek.

Alan od 1 miesiąca życia pił Nutramigen. Po paru miesiącach przeszedł na Pepti i pił go do 11 miesiąca życia :tak: Czyli on prawie całe życie na tych mlekozastępczych :tak: Bo i ja i T alergicy ;/

Ale Ci się nudziii Ania :-D

Monika grunt to silna wola - podobno dla matki najlepszy sposób do odstawienia od cycka to noc spędzona bez dziecka :tak: Nie wiem - zostaw małego z tatą i jedź do mamy albo oddaj Damianka na noc do babci :tak:

A my wczoraj mieliśmy iść do pasta &basta i oczywiście zlecieli się 'grupończycy', pełno rezerwacji...ale udało nam się zarezerwować stolik na dziś wieczór :tak: Mama i tak ma zostać do poniedziałku więc pójdziemy dziś :-)
A wczoraj T się uparł, że jak mamy możliwość spędzić wieczór fajnie to poszliśmy do kina :-)

Witajcie!
Pierwszy dzień bez mężusio-tatusia przeleciał, jeszte tylko 3 dni! Jakoś to przetrwamy! Ogładałam dzisiaj na TV24 film dokumentalny o małej dziewczynce z Haiti. Piękny był naprawdę. Trzeba się cieszyć, że u nas nie ma większych klęsk żywiołowych.

luuuzna - my też oboje alergicy jesteśmy! Udanego wieczoru!:-)

Mikka spoko luz będzie dobrze :) Najtrudniejszy pierwszy raz...potem się przyzwyczaisz :tak: Trzymam kciuki za Twoją psychikę :)

Asienka jaki tytuł dokumentu?

mikka - dasz radę, trzymam kciuki!:-)
luuuzna - wiesz tytułu nie znam, bo wtedy pranko kura domowa wieszała, ale są to cotygodniowe reportaze o 12.30 w niedzielę!

A my dziś u neurologa byliśmy...zapisał Alanowi syropek Kidabion. Czytałam skład i w sumie to Kwasy Omega i witaminy same...a Alanowi Omega 3 się przydadzą, bo on ryb nie je w ogóle ;/

reklama
luuuzna - no proszę, ja też chciałam małemu kupić zamiast tranu, ale wyczytałam,że jest od 3 roku życia. Małemu napewno witaminki przydadzą się. Mój to miesny smakosz, ale i tak podaje mu tran. Ksawuś za to warzywek nie znosi! Cóż każde bobo inne!!!:-)

Do góry