reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Nowy w parku (w tym w którym się spotykałyśmy) jest spoko - między drzewami :-) Trzeba z dzieciakami na wiosnę tam iść :D
Poza tym na Lubickiej miejski plac zabaw też jest miły - boisko jest :)

reklama
To trza pisać :p

No to eee Sala Zabaw na Targowej wydaje mi się spoko :D W Galerii jest też taka salka...chyba więcej koło mnie nie ma

kinderek na chrobrego, figlolandia chyba na konstytucji 3 maja ( nowość), fiku- miku na grudziąckiej, chata skrzata koło dekerta, śmiecholandia w bumarze, stokropek za szpitalem dziecięcym, tej sali w galerii nie znam nigdy tam nie byliśmy ale faktycznie jest. Ceny do takich wejśc rosną im nowszy tym droższy. Kiedyś było 10 zł za godzine teraz 14. Dla mojej Natalki godzina to czasami mało :-(
Może jak ten twój Tomaszek taki rozbrykany to polecam niezły sport dla dziecka i mamy :-))

Rechot powiedz mi dokładnie jaka to szkoła gdzie będziemy tańczyć.
Pozdrawiam

mikka pojecia nie mam - zaparkuje koło cmanetarza i bede szukać
masakra
Tomek nie może na takie place, za duże ryzyko - wiecie niektóre matki potrafią zasmarkańca przyprowadzić byleby miec go z głowy a my mamy napiety plan nadrobienia szczepień, a poza tym nie chciałabym znowu spędzić czasu w Bydgoskim szpitalu bo tu sie nikt nami nie zajmie

kumpela nie ma co zrobić z dziećmi a wzięła na ferie srajdki od kuzynki na tydzień wszędzie już byli planetarium itp

widziałam dzis prognozę pogody że od niedzieli ma się zrobić na plusie :D obyyyyyyy mam dość tej zimnoty bryyyyyy

a wogóle to chyba popełnimy jakąś pizze, na pewno idziemy gdzieś 11 marca :D zapić smutek tego że sie zestarzałam :p

Polecam bilard w grakuli świetna sprawa dla brzdąców. Moja Natalka jak z nią byliśmy była zachwycona, sama te kule nosiła nie chciała, zeby jej pomagać. Dla dzieci są ustawione barierki, że zawsze ta kula strąci kręgle.

Ale nie wiesz co to za szkoła gimnazjum czy inna i jaki numer bo ja zapomniałam.

bobomama - jeszcze raz gratulacje! Jak się czujesz?:-)

Ja dzisiaj zalatana byłam cały dzionek, najpierw sprawy urzędowe, póżniej zakupy i tak od 8-14 nie było nas w domku.
Dzisiaj mężolkowi dałam się wykazać i obiadek zrobił.:-)
Mó mały na całego rozrabia w domku. Jego ulubionym zajęciem jest przejeżdzanie jezdzikiem psa. Normalnie pirat drogowy z niego rośnie.:szok:

reklama
luuuzna właśnie widziałam zdjęcie alana na bodziakowie :D
a wogóle to myślę nad założeniem takiego sklepu on line z bodami i rzeczami dla mam z napisami i wogóle

Do góry