reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torbiel krwotoczna

• Starter tematu Deleted member 181275
  • Rozpoczęty
D

Deleted member 181275

Gość
Cześć dziewczyny! Podczas ostatniego USG lekarz zauważył torbiel krwotoczną prawdopodobnie pojawiła się po odstawieniu antykoncepcji. Byłaby owulacja, ale właśnie coś poszło nie tak. Miałam nieprzyjemne dolegliwości, wymioty, bóle w okolicy jajnika i macicy. Podobno wchłania się po miesiączce/po cyklu. Jestem już po okresie. 10 dc ale dalej czuje ból w okolicy jajnika, rozpieranie. Dodam, że przyjmuje metformax 500 z racji pcos. W piątek mam USG ale strasznie się boję, że nadal się nie wchłonęła. Czy ktoś miał doczynienia z torbielą?

reklama
Ja mam torbiel, co prawda torbiel prosta, czynnościowa, ale nie chce sie wchlonac od wrzesnia 2017. No i nie mam praktycznie zadnych objawów ze strony mojej kolezanki....

Ginekolog kierowal mnie na laparoskopie, w szpitalu odsylali mnie z kwitkiem (wedlug nich torbiel za mała, zeby operowac). Po pol roku mialam przyjsc na kontrole do lekarza prowadzacego, ktory ponownie dal mi skierowanie na laparoskopie. Nie zaproponował mi zadnej kuracji hormonalnej. Nie szukal tez przyczyny, nie zlecil mi badan hormonow. Umowilam sie na prywatna wizyte, do innego lekarza a badania poziomu hormonow zrobie sama, zeby z wynikami pojsc na wizyte :)

Chce pozbyc sie tego pasazera na gape, bo chcialabym miec w koncu dzidzie

Do góry