Witam od wczoraj biorę rovamycine czy jakoś tak a moje wyniki to igm niereaktywny 0.240Może mogę pomóc
A igg 619.00
Przy awidnosc 64%
Jest to 8 tydzień ciąży i strasznie się boje se cos bedsie nie tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam od wczoraj biorę rovamycine czy jakoś tak a moje wyniki to igm niereaktywny 0.240Może mogę pomóc
Jak będę znała odpowiedź na pytanie to postaram się pomócHej jest tu ktoś jeszcze zeby mógł mi odpowiedzieć na pytanie??
A czemu bierzesz ? Skoro toxo jest niereaktywna a avidnosc wysoka?Witam od wczoraj biorę rovamycine czy jakoś tak a moje wyniki to igm niereaktywny 0.240
A igg 619.00
Przy awidnosc 64%
Jest to 8 tydzień ciąży i strasznie się boje se cos bedsie nie tak.
Bo mój ginekolog kazal bo igg jest niby wysokieA czemu bierzesz ? Skoro toxo jest niereaktywna a avidnosc wysoka?
Dodatkowo podobno awidnosc musi być ponad 70% zeby było okA czemu bierzesz ? Skoro toxo jest niereaktywna a avidnosc wysoka?
A byłaś u lekarza chorób zakaźnych? Mnie jak wyszło, że mam toxo to ginekolog wystawił skierowanie do lekarza chorób zakaźnych, tam miałam robione badania i rovamecyne dostałam właśnie od tego lekarzaBo mój ginekolog kazal bo igg jest niby wysokie
Nie byłam a najlepsze jest to ze ciaze z synem wcześniej wynik mialam identyczny i bie bralam nicA byłaś u lekarza chorób zakaźnych? Mnie jak wyszło, że mam toxo to ginekolog wystawił skierowanie do lekarza chorób zakaźnych, tam miałam robione badania i rovamecyne dostałam właśnie od tego lekarza
Skonsultuje w takim razie z innym lekarzemTo może warto skonsultować to z innym lekarzem. Mnie ginekolog od razu skierował do lekarza chorób zakaźnych jak zobaczył wyniki i tam się dowiedziałam, że już kiedyś przeszłam toxo przez co miałam przeciwciała, ale też zaraziłam się jeszcze raz na początku ciąży