reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

[USER=96367]@ZwariowanaSol[/USER] to się w głowie nie mieści... Na moje oko to są właśnie efekty różnych układów i układzików. Przeraża mnie to jak to babsko się pewnie czuło że pozwała rodziców i to drugi raz i o mało co drugi raz nie wygrała...

Polskie prawo jest w większości do poprawy bo napewno nie służy obywatelowi, takiemu zwykłemu obywatelowi. Osobę przeciwko której zbierasz dowody popełnienia przestępstwa i jednym z takich dowodów ma być nagranie musisz prosić o zgodę na nagrywanie?! Geniusz to wymyślił, rozumiem inne przypadki ale nie taki gdy nagranie jest dowodem popełnienia przestępstwa.

To że dzieci do pewnego wieku nie kłamią to słyszałam i jest to potwierdzone badaniami... ale  nawet jakby dzieci umiały kłamać to przecież nie robiłyby tego tak zgodnie, ich historie nie pokrywałyby się ze sobą i szło by wyczuć że coś tu nie gra.

Ta cała sprawa to dla mnie materiał na kolejny odcinek "Państwo w państwie"...

Ja głęboko wierzę w to że karma wraca i wiem że na cudzym nieszczęściu swojego szczęścia się nie zbuduje więc tamta "pani" otrzyma to na co zasługuje.

Uważam że nie powinnaś winić siebie że wcześniej czegoś nie wychwyciłaś - człowiek nie chce wierzyć w takie rzeczy i w istnienie takich zwyrodnialców. Zaprzecza i tłumaczy sobie rożne rzeczy i jest to normalna reakcja. Najważniejsze że w końcu zakończyliście (rodzice) ten koszmar i że wracacie lub już wróciliście do normalności.

Też zastanawiam się nad wyjazdem z tego chorego kraju, mam 14sto miesięcznego synka i nie widzę tu dla niego perspektyw a już napewno nie wyobrażam sobie oddać go do np przedszkola i drżeć o jego bezpieczeństwo...

[USER=181849]@DarkAsterR[/USER] również przepraszam za rozpisanie się i odbiegnięcie od tematu ale mam fioła na punkcie dzieci i ich praw i bezpieczeństwie.

Do góry