reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
laski a jakby zrobic osobny temat z lista mamusiek i dzieci , ktore biora udzial w jakichs konkursah zeby pamietac o glosikach? nie jestem w stanie zawsze o wszystkich pamietac

Ok, może być, ale dziewczyny, spójrzcie na przyklejone wątki. Nie za dużo ich? Może można by tam zrobić jakiś porządek, połączyć czy cóś...

laski a jakby zrobic osobny temat z lista mamusiek i dzieci , ktore biora udzial w jakichs konkursah zeby pamietac o glosikach? nie jestem w stanie zawsze o wszystkich pamietac

jak dla mnie beznadziejny pomysł,bo jak ktos chce głosować to kliknie ci w sygnaturkę,watpie zeby wiekszylasie liczba mam drastycznie poprzez załoenie nowego wątku...ale TO MOJE ZDANIE... więc bez obrazy :)

awogole Dziunka racja smietnik sie robi :-/ wątkow od zaje...aa mi sie juz nie chce pisać i wchodzić na niektóre...bo za duzo a czasu mniej....ale np.watek PIERWSZA POMOC bardzo mi się spodobał...w razie co wiem gdzie szukać wskazówek:-)

reklama
Mi się ogólnie wątki podobają, jest ok, ale np. aktywne mamy można wrzucić do ogłoszeń itp

Ooo, albo np. odkleić aktywne mamy, pierwszą pomoc, album zamknięty i zrobić jeden wątek a w nim linki do tych tematów - które spadną na drugą stronę i nikomu nie będą przeszkadzać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry