U
usuniecie
Gość
Co cie niby tak glupio bawi ? Wyszedl ci dzien po tescie kolejny ciemniejszy? Co to za chora metoda sprawdzania czy z ciaza jest ok, po to jest beta i przyrost. Średniowiecze sie klania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bawi mnie fakt ze nie znam tu kobiety która robiąc bete zaoszczędziła sobie stresuCo cie niby tak glupio bawi ? Wyszedl ci dzien po tescie kolejny ciemniejszy? Co to za chora metoda sprawdzania czy z ciaza jest ok, po to jest beta i przyrost. Średniowiecze sie klania.
Bawi mnie fakt ze nie znam tu kobiety która robiąc bete zaoszczędziła sobie stresu
a co do gwarancji to i beta nie da co do tego czy skończy sie dobrze Czy nie. Niestety. Więc smiesza mnie teksty.. Zaoszczędź sobie stresu
Chciałoby sie być bardzo do Przodu ale niestety sie nie da
Tak w każdej ciazy ciut ciemniejszy i w 4 również co tylko potwierdza ciąże a nie wadliwośc testu. Az tyle! A jak sie sytuacja rozwinie to już wiesz
Do bety nic nie mam żeby nie było
Koleżanka Fit ma taką filozofię, że robi po kilka testów dzienne zamiast zrobić betę. Nie wiem co i jak można wywnioskować z testów, bo na pewno nie to czy procentowy przyrost jest prawidłowy. No ale cóż... Jej się wydaje, że jak kreska ciemniej to wszystko w porządku.Lepiej sprawdzać testem jednym po drugim czy ciaza sie rozwija, niz beta raz porządnie przyrost zrobić. A jaka masz gwarancję na usg w 7 tyg, ze w 10 tyg nie poronisz ? Zadnej, wiec nie pisz mi takich smiesznych wypocin, bo to zenujace. Wlasnie to czy test, czy beta wyjdzie pozytywna stres masz i tak, bo mozesz miec negatywne tego przezycia, ale ciezko pojac to takim ludziom jak ty, ze wlasnie mimo tych przeżyć trzeba robic przyrost i czekac na to co moze sie wydarzyć masz jeszcze leki takie jak luteina czy duphaston, ale to tez ci nic nie gwarantuje takze nie wiem gdzie szukasz tej gwarancji. Taka mozesz dostac przy zakupach w rtv np.
<brecht>
Koleżanka Fit ma taką filozofię, że robi po kilka testów dzienne zamiast zrobić betę. Nie wiem co i jak można wywnioskować z testów, bo na pewno nie to czy procentowy przyrost jest prawidłowy. No ale cóż... Jej się wydaje, że jak kreska ciemniej to wszystko w porządku.
Gratuluję, w mojej poprzedniej ciąży test dzień przed spodziewaną @ wyszedł dokładnie taki samHej dziewczyny. Powiedzcie proszę, czy widzicie druga kreseczkę, czy mam jakieś zwidy
Niestety, ale to taki przypadek, że nie przetłumaczysz. Nawet argumenty o wczesnym wykryciu/podejrzeniu ciąży pozamacicznej nie trafiają.I niech żyje w takim przeświadczeniu, tylko strach, ze takir wypociny wypisuje, bo malo doświadczona dziewczyna przeczyta i uwierzy w te bzdury.
Niestety, ale to taki przypadek, że nie przetłumaczysz. Nawet argumenty o wczesnym wykryciu/podejrzeniu ciąży pozamacicznej nie trafiają.
Ale ja myślę, że to wynika z tego, że ekonomiczniej jest kupić 10 testów za 1 funta niż betę za 50. I spoko, każdy robi co chce w końcu jesteśmy dorośli, tylko po co innym wciskać głupoty żeby sobie samopoczucie poprawić?