Mama2018mama
Fanka BB :)
Ooo to odrazu napisz!Ja tez bylam na powtorce bety dzisiaj, bo jutro nie bede miala jak i kreska ciemnieje wiec jakos nadzieje cicha mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to odrazu napisz!Ja tez bylam na powtorce bety dzisiaj, bo jutro nie bede miala jak i kreska ciemnieje wiec jakos nadzieje cicha mam
Za 2 h maja byc wyniki, ale musze po nie podjechac wiec wyjade tak po 16 żeby nie czekać jakby jeszcze nie bylo, ale sama spojrz. Oniecalam sobie ze to moj ostatni test w zyciuOoo to odrazu napisz!
ale jestem ciekawa co tam z tych badań wyszło czy wszystko jest okMasz wyniki Domi?
Ja tez bylam na powtorce bety dzisiaj, bo jutro nie bede miala jak i kreska ciemnieje wiec jakos nadzieje cicha mam
Nqjchetniej to wyslalabym kogos po ich odbior ale nikomu nic nie mowie, a jak wyjdzie to planuje nawet mojemu powiedziec dopiero za miesiac bo na nic by mi nie pozwalalTeż czekam na wieści co u Ciebie
Stresuje sie jakbym to ja miala dostać te wyniki czekam na wiesci!!!!!! Napewno będzie dobrze!!!!! Ja chyba jutro zrobie test wprawdzie kilka dni przed okresem ale jestem taka niecierpliwa w ostatniej ciąży beta była na poziomie 120 wiec tak sobie tłumaczę ze moze cos wyjdzieZa 2 h maja byc wyniki, ale musze po nie podjechac wiec wyjade tak po 16 żeby nie czekać jakby jeszcze nie bylo, ale sama spojrz. Oniecalam sobie ze to moj ostatni test w zyciu
Ja to w 3 ciążach trzymalam w tajemnicy przed znajomymi w jednej jakos do. 4lub 5 m ale teraz walic to ma byc dobrze to bedzie!!! Powiem dobrym znajomym oprocz jednej koleżanki ona mi zawsze zapeszy dlatego teraz mowie ze sie nie staram to może akurat będzie heheNqjchetniej to wyslalabym kogos po ich odbior ale nikomu nic nie mowie, a jak wyjdzie to planuje nawet mojemu powiedziec dopiero za miesiac bo na nic by mi nie pozwalal
Ej to staracie sie o 4? Ale czad ja mam 2 letniego Synka i zastanawiam sie jak to bedzie, jesli bedzie a Ty tesyowalas? Bo ja nieoge doszukać sie wiadomości jak sie w ogole sprawy Twoje majaJa to w 3 ciążach trzymalam w tajemnicy przed znajomymi w jednej jakos do. 4lub 5 m ale teraz walic to ma byc dobrze to bedzie!!! Powiem dobrym znajomym oprocz jednej koleżanki ona mi zawsze zapeszy dlatego teraz mowie ze sie nie staram to może akurat będzie hehe
Hej. Beta która miałaś 3 coś tam jak najbardziej może wskazywać ciążę . Beta hcg najlepiej jest robić najwcześniej w dniu terminu @ bo wcześniej może być jeszcze za niska wartość żeby wskazać ciążę na 100 procent. W każdym razie ta wartość co wyszła Tobie pokazuje że doszło do zapłodnienia ja w pierwszej becie miałam 2.8 a na testach mega bladziochy.Za 2 h maja byc wyniki, ale musze po nie podjechac wiec wyjade tak po 16 żeby nie czekać jakby jeszcze nie bylo, ale sama spojrz. Oniecalam sobie ze to moj ostatni test w zyciu
Ja to w 3 ciążach trzymalam w tajemnicy przed znajomymi w jednej jakos do. 4lub 5 m ale teraz walic to ma byc dobrze to bedzie!!! Powiem dobrym znajomym oprocz jednej koleżanki ona mi zawsze zapeszy dlatego teraz mowie ze sie nie staram to może akurat będzie hehe
Moj maz powiedzial ze jej powiemy dopiero po porodzie
Znam taka France