reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy

reklama
Jest tu ktoś kto robił 5 dni wcześniej przed planowana @ I miał test pozytywny?
Ja jestem 6 dni przed @ i tak bardzo bym chciała żeby był pozytywny, ale boje się zrobić bo podejrzewam że będzie negatyw i się rozczaruje a Ty jesteś przed @ i chcesz zrobić test ?

Tak... Poniedziałek, wtorek powinnam dostać ale od 3 dni mam straszne kłucia brzucha taki wzdęty mam i tak mnie korci żeby zrobić ten test... Ale chyba nie ma co...
Ja jestem 6 dni przed @ i tak bardzo bym chciała żeby był pozytywny, ale boje się zrobić bo podejrzewam że będzie negatyw i się rozczaruje a Ty jesteś przed @ i chcesz zrobić test ?

Czytałam, różne opinie , że 8 dni po stosunku można zrobić test, albo w dniu spodziewanej @...

Czytałam, różne opinie , że 8 dni po stosunku można zrobić test, albo w dniu spodziewanej @...
Też czekam z testem na miesiączkę, też mnie korci ale się boję że będzie negatywny, w zeszłym miesiącu robiłam testy przed okresem były negatywne i miesiączka przyszła normalnie w terminie, obawiam się że teraz też tak będzie, więc staram się czekać żeby nie robić sobie złudnych nadziei

Te czekanie wykańcza.. Niby to tylko kilka dni, a dla mnie to jak wieczność [emoji23]
Też czekam z testem na miesiączkę, też mnie korci ale się boję że będzie negatywny, w zeszłym miesiącu robiłam testy przed okresem były negatywne i miesiączka przyszła normalnie w terminie, obawiam się że teraz też tak będzie, więc staram się czekać żeby nie robić sobie złudnych nadziei

Te czekanie wykańcza.. Niby to tylko kilka dni, a dla mnie to jak wieczność [emoji23]
Doskonale Cię rozumiem, mam to samo 🙃 🤷🏼‍♀️ ale boje się też tego że.zrobie test przed @ okaże się pozytywny a @ i tak przyjdzie bo i tak się zdarza podobno nie zdajemy sobie nawet sprawy jak często możemy być w ciąży która samoistnie odchodzi wraz z pojawiająca się miesiączka, my dopiero zaczęliśmy starania jest to nasz drugi cykl kiedy oczekujemy na zrobienie testu, a jak u Ciebie ?

reklama
Do góry