reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy negatywne a spóźniająca się miesiączka.

Dziś mija dokładnie 2 tygodnie jak powinnam dostać miesiączkę. Cykle zawsze regularne jak w zegarku. Nie chorowałam, ani nie miałam stresującego czasu. Testy robiłam, każdy wychodzi negatywny. Jednak dziwią mnie niektóre bóle brzucha, pierwszy z nich był z 01.07 na 02.07 (dotąd niespotykany, ledwo potrafiłam się przekręcić w nocy na drugi bok). Następnego dnia jak ręką odjął. Potem w ciągu tygodnia cały jeden dzień "pobolewał" brzuch jak na okres. I znów przerwa. Od paru dni jest mi non stop zimno. Apetyt taki jak nigdy, wczoraj jeszcze trochę i połączyłabym pączka ze spaghetti. Czy jest możliwe, że mimo wszystko jestem w ciąży, a testy będą wychodzić jak narazie negatywne? Czy ktoś miał taką sytuację?
Pozdrawiam

reklama
Dziś mija dokładnie 2 tygodnie jak powinnam dostać miesiączkę. Cykle zawsze regularne jak w zegarku. Nie chorowałam, ani nie miałam stresującego czasu. Testy robiłam, każdy wychodzi negatywny. Jednak dziwią mnie niektóre bóle brzucha, pierwszy z nich był z 01.07 na 02.07 (dotąd niespotykany, ledwo potrafiłam się przekręcić w nocy na drugi bok). Następnego dnia jak ręką odjął. Potem w ciągu tygodnia cały jeden dzień "pobolewał" brzuch jak na okres. I znów przerwa. Od paru dni jest mi non stop zimno. Apetyt taki jak nigdy, wczoraj jeszcze trochę i połączyłabym pączka ze spaghetti. Czy jest możliwe, że mimo wszystko jestem w ciąży, a testy będą wychodzić jak narazie negatywne? Czy ktoś miał taką sytuację?
Pozdrawiam
Idź na betę i się wyjaśni. Brak miesiączki to nie tylko ciąża. Bez względu na wynik badania idź do ginekologa.

Do góry