reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy lh

Sisi1992

Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny pierwszy cykl z testami lh. Zielona z tego jestem😅 czy ostatni test można uznać już za pik? Czy to że testy wychodzą ciemniejsze oznacza że zbliża się owulacja? Testy robione kolejno od 11 do 20 dc

Załączniki

• 16453434515712235946745952869163.jpg
    16453434515712235946745952869163.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 228
reklama
Pozytywny test kreskę testowa musi mieć taka sama lub mocniejsza niż kontrolna. Wg mnie żaden jest nie jest pozytywny. Testuj dalej

Popieram dziewczyny. U mnie kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej, był stosunek a 14 dni później pozytywny test.

Z tego co pamiętam masz pcos - a wtedy testy owulacyjne mogą być niemiarodajne
Właśnie o tym poczytałam ale testy miałam już kupione więc postanowiłam spróbować na swoim "naturalnym" cyklu. Będziemy startować później z clo więc może wtedy by to miało większy sens.... Protestujemy, zobaczymy🙂

Właśnie o tym poczytałam ale testy miałam już kupione więc postanowiłam spróbować na swoim "naturalnym" cyklu. Będziemy startować później z clo więc może wtedy by to miało większy sens.... Protestujemy, zobaczymy🙂

Ja mimo teoretycznie pcos też sobie robiłam testy. U mnie nigdy nie było piku na nich więc dla mnie to bardziej była zabawa. No ale owulacje mam - bo 3 razy zaszłam w ciąże, w tym dwie bezproblemowe i donoszone

A czy intensywność tej kreski może świadczyć że np przegapiłam pik. Przedostatni test zrobiony rano, a ostatni specjalnie poczekałam do wieczora i kreska jest już znacznie jasniejsza

Załączniki

• 16454365741512920844063807389748.jpg
    16454365741512920844063807389748.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 65
reklama
A czy intensywność tej kreski może świadczyć że np przegapiłam pik. Przedostatni test zrobiony rano, a ostatni specjalnie poczekałam do wieczora i kreska jest już znacznie jasniejsza

Nie wiadomo, są dziewczyny które mają bardzo krótki pik
Dlatego w pierwszym cyklu z testami owu warto chodzić też na monitoring

Do góry