reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testowanie

G

guest-1665602193

Gość
Dziewczyny już sama nie wiem co myśleć wczoraj test pozytywny dzis tej samej firmy negatywny niżej załączę zdjęcia.
Nie jestem w stanie określić długości cyklu ponieważ są bardzo różne 40 nawet 50.
Wiem jedynie że w chwili 'zapłodnienia' o ile takie nastąpiło miałam owulacje. Minęło 2 tygodnie.

Załączniki

• IMG_20220121_164354.jpg
    IMG_20220121_164354.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 269
  • IMG_20220121_164417.jpg
    IMG_20220121_164417.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 133
  • IMG_20220122_100851.jpg
    IMG_20220122_100851.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 141
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
matko kochana...
Mnie się wydawało że normalne okresy są maks do ok 35dni (+/-) ale żeby nawet 50dniowe?
No juz ostatnio pobiłam rekord bo takto właśnie dochodzily do 40 a teraz równiutkie 50 dni 🙆‍♀️ No ale cóż muszę czekać jutro jeszcze zrobię 3 test zobaczę co wyjdzie 🙂

Testy są negatywne oba, kreska testowa według mnie przebija
wczoraj dodawałam te same zdjęcia i pisałaś że coś przebija a żeby pójść na betę i taki miałam zamiar aczkolwiek chciałam dziś jeszcze potwierdzić i negatyw i ten 3 to jest z dnia dzisiejszego a 2 pierwsze robione wczoraj 🙂

Miałam kochana podobnie. Pierwszy test był ledwo widoczny z tej samej firmy co u Ciebie. I wyszła ciąża tylko bardzo jeszcze wczesna Trzymam kciuki

wczoraj dodawałam te same zdjęcia i pisałaś że coś przebija a żeby pójść na betę i taki miałam zamiar aczkolwiek chciałam dziś jeszcze potwierdzić i negatyw i ten 3 to jest z dnia dzisiejszego a 2 pierwsze robione wczoraj 🙂
owszem, napisałam 'niby COS przebija' i żebyś poszła na betę bo właśnie ta kreska testowa często się pokazuje i myli dziewczynom 😊

owszem, napisałam 'niby COS przebija' i żebyś poszła na betę bo właśnie ta kreska testowa często się pokazuje i myli dziewczynom 😊
ja nie mówię że to jest kreska jak testowa bo jej jeszcze duuzo brakuje ale nie jest aż tak niewidoczna bo większość osób które się udzieliły w wczorajszym poście ja zauważyli ☺️

reklama
ja nie mówię że to jest kreska jak testowa bo jej jeszcze duuzo brakuje ale nie jest aż tak niewidoczna bo większość osób które się udzieliły w wczorajszym poście ja zauważyli ☺️
fabryczna** to jest ta kreska która 'ma się pojawic' i ten ślad może być od niej. W miejscu gdzie ma się pojawić kreska gdy test jest pozytywny jest możliwość, że się odbarwiła kreska fabryczna.

Do góry