reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test

Test powtórzyłam wczoraj czyli 30.07. Myślałam ze znowu jedna kreska , ale dziś wyciągnęłam go z torebki a tu takie coś . Co o tym sądzicie ? Ten test robiłam bardzo wcześnie rano, ledwo co świtało . Czyżbym zaspana nie zauważyła tej kreski??? Hmmmm a jeśli ta kreska wyszła po dłuższym czasie to czy może zwiastować ciąże ? Tak bardzo bym chciała ehhhhh

Test niewazny. Nie odczytujemy wyniku po czasie. Zreszta to kreska fabryczna, bo nie jest wybarwiona.
Jakbys byla w ciazy to kreska musi sie wybarwic na rozowo. Nawet lekko, ale jednak musi sie podbarwic.

reklama
Test powtórzyłam wczoraj czyli 30.07. Myślałam ze znowu jedna kreska , ale dziś wyciągnęłam go z torebki a tu takie coś . Co o tym sądzicie ? Ten test robiłam bardzo wcześnie rano, ledwo co świtało . Czyżbym zaspana nie zauważyła tej kreski??? Hmmmm a jeśli ta kreska wyszła po dłuższym czasie to czy może zwiastować ciąże ? Tak bardzo bym chciała ehhhhh
Test odczytany po czasie podanym na opakowaniu jest nieważny.
A ja ze swojej strony gratuluję noszenia w torebce plastiku, na ktory lałas mocz.

Test odczytany po czasie jest niewazny.

Hej, zadam trochę inne pytanie. współżyłam 2.07 bez zabezpieczenia. Partner doszedł po za mną ale dalej się kochaliśmy. 3.07 dostałam okres. Trwał 7 dni jak zawsze. Mam nieregularne cykle. W piątek 28.07 robiłam test, wyszedł negatywny, dziś 30.07 też robiłam test i wyszedł negatywny. Dodam że oba były różnej firmy i formy. Jednak mam powiększone piersi i troszkę zaciemnione brodawki. Katar, zaciemnione wargi sromowe ale to zauważyłam jak miałam już okres, że tak się dzieję. Takie dziwne pulsowanie w brzuchu. . Bo z moich obliczeń to byłby gdzies 4/5 tydzień. Wczoraj rano robiłam test byle negatywny a dziś rano kreska blado różowa.Czy mogę być w ciąży czy tam bardzo fiksuje,że mój organizm sobie dodaję .

Hej, zadam trochę inne pytanie. współżyłam 2.07 bez zabezpieczenia. Partner doszedł po za mną ale dalej się kochaliśmy. 3.07 dostałam okres. Trwał 7 dni jak zawsze. Mam nieregularne cykle. W piątek 28.07 robiłam test, wyszedł negatywny, dziś 30.07 też robiłam test i wyszedł negatywny. Dodam że oba były różnej firmy i formy. Jednak mam powiększone piersi i troszkę zaciemnione brodawki. Katar, zaciemnione wargi sromowe ale to zauważyłam jak miałam już okres, że tak się dzieję. Takie dziwne pulsowanie w brzuchu. . Bo z moich obliczeń to byłby gdzies 4/5 tydzień. Wczoraj rano robiłam test byle negatywny a dziś rano kreska blado różowa.Czy mogę być w ciąży czy tam bardzo fiksuje,że mój organizm sobie dodaję .
W ciąży urojonej ruchy są wcześniej, to pewnie to dziwne pulsowanie.

A tak na serio to nie masz żadnego 4/5 tygodnia, bo nie jesteś w ciąży, a test odczytany po czasie jest nieważny.

Czyli ciąża urojona? To 4/5, tydzień gdzieś wynikło z moich obliczeń po stosunku. Ale mogę się mylić.

reklama
Do góry