reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Negatywny
Dziękuje za odpowiedź, a powiedz mi jeszcze czy ten test mógł być wadliwy?Negatywny
Dziękuje za odpowiedź, a powiedz mi jeszcze czy ten test mógł być wadliwy?
Nie. To kreska testowa. Jesli bylabys w ciazy to by sie wybarwila. W tym miejscu jest po prostu odczynnik, ktory reaguje z betaHCG wytwarzanym w ciazy.
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
W sumie nie wyglada na wadliwy. Ja robilam mnostwo testów i takie mi sie tez zdarzały wsensie, ze kreska testowa jest jakby bielsza niz tło. Jesli nie daje Ci to spokoju albo bardzo bys chciala ciąży, to zrob jeszcze jeden test jutro albo idz na bete. Powodzenia
Tak wiem o tym, a powiedz mi jeszcze czy są jeszcze jakieś szanse na ciążę, okres mam mieć jutro według aplikacji ale różnie bywa u mnie z tymi cyklami, robiłam wiele badań i wszystko jest dobrze, byłam u kilku lekarzy mówili że wszystko jest też dobrze że w ciążę mogę zajść w każdym momencie i zrobiłam dziś test bo strasznie dziwnie się czuję i pierwszy raz wyszło mi coś takiego na teścieNie. To kreska testowa. Jesli bylabys w ciazy to by sie wybarwila. W tym miejscu jest po prostu odczynnik, ktory reaguje z betaHCG wytwarzanym w ciazy.
Okej tak zrobięBiala kreska to kontrolna.
Zrob test za kilka dni wtedy jesli jest ciąża powinna być wyraźna.
Bardzo byśmy chcieli mieć już dzidziusia z partnerem, ale ciągle nam się nie udaje i myślałam że teraz właśnie się udało bo nie mam żadnych objawów jak na okres, bardziej czuję taki metaliczny posmak w ustachW sumie nie wyglada na wadliwy. Ja robilam mnostwo testów i takie mi sie tez zdarzały wsensie, ze kreska testowa jest jakby bielsza niz tło. Jesli nie daje Ci to spokoju albo bardzo bys chciala ciąży, to zrob jeszcze jeden test jutro albo idz na bete. Powodzenia
reklama