Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Hmm... Na ulotce owszem jest informacja, że nie odczytuje się po takim czasie wyniku bo może być fałszywy, ale miałam taką sytuację: małe dziecko w domu rok i 4 miesiące, postanowiłam zrobić test (drugie planowane) o 5 godz. bo najlepiej z porannego moczu jak tylko odłożyłam test dziecko zaczęło mocno płakać, więc poszłam do pokoju je uspokoić trwało to około godziny jak wróciłam to też nie mogłam uwierzyć takie dwie kreski jak u Ciebie- więc nadzieja jest. Zrób test za dwa dni powinny być wyraźniejsze Ps. I postępuj zgodnie z instrukcją testu ;-)
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
reklama
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
A wczoraj test taka kreska
O ile testy były tej samej czułości to ewidentnie beta rośnie
Gratulacje! :*