reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test pozytywny czy negatywny ?

Jeju serio dziwią mnie laski co wrzucają zdjęcie testów na których nic nie widać i czekają na wróżenie. Wiem że czasem ciężko wytrzymac ale osobiście nigdy nie doszukiwałam się jakichś cieni, półcieni itd. Nie było kreski to nie było, po co się nakręcać

reklama
A mi się wydaje, że komuś to właśnie nos rośnie od kłamstw... Już pomijam fakt podania wyniku telefonicznie... Przez lekarza, ale.... Lekarz ci podał zakres? Nie wynik? No i litości... Przy takiej becie to byłaby kreska porządna, a nie dochodzenie czy widać coś pod światło i z filtrem 🙈🙈🙈

Ps. Zdjęcie z normami HCG, lekarz widzę nawet podał ci przez telefon, że przy wartościach w tysiącach musisz wstawić przecinek 😂
a to cię zaskoczę. Ja mieszkam w DE i swojego gin mam 60km od swojego miejsca zamieszkania. I też otrzymuje informacje, wyniki przez telefon. A jeśli chce na papierku to wysyła mi na e-mail lub poleconym listem do rąk własnych.

To w jakim kraju podają wynik przez telefon, a w sumie tylko zakres? 🤔
o zakresach nie wiem ale wyniki np mi też zostają udzielone telefonicznie, e-mail lub listem poleconym jeśli potrzebuje je mieć w domu. Mam gin 60km od miejsca zamieszkania i nie zawsze mogę jechać zwłaszcza jak się pracuje na 3 zmiany. Mieszkam w DE od 3 lat.

a to cię zaskoczę. Ja mieszkam w DE i swojego gin mam 60km od swojego miejsca zamieszkania. I też otrzymuje informacje, wyniki przez telefon. A jeśli chce na papierku to wysyła mi na e-mail lub poleconym listem do rąk własnych.
Ale dzwoni do Ciebie lekarz? Czy jakaś pielęgniarka? Tak pytam z ciekawości.

Z resztą to akurat jest dla mnie w tej sytuacji najmniej zastanawiające.

reklama
Do góry