reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test po czasie. Pozytywny czy negatywny?

Anna199

Fanka BB :)
Testy zrobiłam dwa. Jeden i drugi po czasie wyglądał identycznie. Myślicie że jest szansa ? 🤔

Załączniki

• 20220106_184641.jpg
    20220106_184641.jpg
    797,3 KB · Wyświetleń: 274
reklama
Po pierwsze nie odczytujemy testu po czasie, po drugie wygląda na zalany, po trzecie jest negatywny.
Jak chcesz mieć 100% pewność zrób badanie beta hcg z krwi w laboratorium

Czasem sobie myślę, że tylko kobieta kobiecie może napisać dla zasady jakieś przykre rzeczy... ;) Laski, jesteście na forum żeby trollować czy udzielać sobie wsparcia? Przecież każda z was była kiedyś w tym miejscu, być może niepewna co dalej, pełna nadziei albo przerażona, że pokaże się druga kreska. Wszystkie jesteśmy tu z tego samego powodu, bo kiedyś my też potrzebowałyśmy wsparcia - dla innych nasze problemy też mogły być błahe.

@Anna199 ja widzę bardzo bladziutką, ale w jednym się zgodzę, że odczyt po czasie nie jest miarodajny. Ja taką bladą miałam, jak byłam gdzieś 4/5 tydzień ciąży. Zrób betę jutro z samego rana, grosze kosztuje i daj znać czy gratulować czy trzymać kciuki, żeby następnym razem się udało 🤞🍀

Czasem sobie myślę, że tylko kobieta kobiecie może napisać dla zasady jakieś przykre rzeczy... ;) Laski, jesteście na forum żeby trollować czy udzielać sobie wsparcia? Przecież każda z was była kiedyś w tym miejscu, być może niepewna co dalej, pełna nadziei albo przerażona, że pokaże się druga kreska. Wszystkie jesteśmy tu z tego samego powodu, bo kiedyś my też potrzebowałyśmy wsparcia - dla innych nasze problemy też mogły być błahe.

Dziękuję za tak ciepłe słowa 😊. Po poronieniu czekam na te dwie kreseczki
@Anna199 ja widzę bardzo bladziutką, ale w jednym się zgodzę, że odczyt po czasie nie jest miarodajny. Ja taką bladą miałam, jak byłam gdzieś 4/5 tydzień ciąży. Zrób betę jutro z samego rana, grosze kosztuje i daj znać czy gratulować czy trzymać kciuki, żeby następnym razem się udało 🤞🍀

Dziękuję bardzo za tak ciepłe słowa 😊. Masz rację od tego jest forum a tyle jadu w odpowiedzi tylko od kobiety. Po poronieniu chciała bym zobaczyć dwie kreseczki może dlatego dodałam post z testem po czasie..z nadzieją 😕.Dzisiaj już nie dam rady jechać na bete ale jutro sie wybiorę.

Dziękuję bardzo za tak ciepłe słowa 😊. Masz rację od tego jest forum a tyle jadu w odpowiedzi tylko od kobiety. Po poronieniu chciała bym zobaczyć dwie kreseczki może dlatego dodałam post z testem po czasie..z nadzieją 😕.Dzisiaj już nie dam rady jechać na bete ale jutro sie wybiorę.
nie trać nadziei, ja też po poronieniu bardzo się bałam, że nic z tego, a zaraz mi leci 3 trymestr. Myśl pozytywnie, trzymam kciuki 🤞🤞🤞

reklama
nie trać nadziei, ja też po poronieniu bardzo się bałam, że nic z tego, a zaraz mi leci 3 trymestr. Myśl pozytywnie, trzymam kciuki 🤞🤞🤞
[/QUOTE
Gratulacje

Nerwy niestety są żebym jeszcze była tak pozytywnie nastawiona jak Ty 🙀
Gratuluję 😍. Za którym razem się udało?

Do góry