OsnowaM
Fanka BB :)
Idź w czwartek Gratulacje tak jak mówiłam. Na kiedy termin Ci wypada ?Kiedy kolejna beta? Za 48 H równe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź w czwartek Gratulacje tak jak mówiłam. Na kiedy termin Ci wypada ?Kiedy kolejna beta? Za 48 H równe?
wylicza mi, że 12 maja powitamy nowego członka rodzinyIdź w czwartek Gratulacje tak jak mówiłam. Na kiedy termin Ci wypada ?
Gratulacje. Założyłam post Majowe Mamy 2022. Zapraszam.wylicza mi, że 12 maja powitamy nowego członka rodziny
Ja betę powtarzałam zawsze po 48h gratulacje!Gratulacje! Betę najlepiej powtórzyć po 48 lub 72 godzinach
Pierwsza wizyta musi być do 10 tc. Przed serduszkiem lekarz nie założy karty ciąży. Jedyne można wcześniej sprawdzić czy jest w macicy ulokowanaDziękuję wszystkim za gratulacje Zapisałam się do lekarza na 22 września... Wcześniej ma urlop. To będzie gdzieś 7 tydzien, więc i serduszko powinno być To nie za późno chyba? Co myślicie?
Idealnie pójdziesz i zobaczysz już serduszkoDziękuję wszystkim za gratulacje Zapisałam się do lekarza na 22 września... Wcześniej ma urlop. To będzie gdzieś 7 tydzien, więc i serduszko powinno być To nie za późno chyba? Co myślicie?
Idealnie się umówiłaś, ja na pierwszej wizycie byłam 7+4 i było już wszystko pięknie widaćDziękuję wszystkim za gratulacje Zapisałam się do lekarza na 22 września... Wcześniej ma urlop. To będzie gdzieś 7 tydzien, więc i serduszko powinno być To nie za późno chyba? Co myślicie?
dobrze, ze mnie uspokoilyscie, bo już chcialam szukać innego lekarza i się przepisać wcześniej ciężki bedzie ten miesiąc oczekiwania, już nie mogę się doczekać usg z jednej strony chciałabym iść szybciej, ale boję sie, że jeszcze nic nie będzie widać... Dlatego ten 7 tc jest chyba optymalnyIdealnie się umówiłaś, ja na pierwszej wizycie byłam 7+4 i było już wszystko pięknie widać