reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test owulacyjny

Jesteś w połogu. Możesz przestać krwawić na kilka dni po czym znowu wszystko będzie od nowa. Poczekaj jeszcze te 3 tygodnie, idź najpierw na kontrolę a później jak wszystko będzie w porządku to czekaj na normalną miesiączkę.
w zeszły wtorek jak byłam u ginekologa powiedział że macica prawie się oczyściła 😅 zdziwiłam się że tak szybko a on powiedział przez to że po porodzie byłam łyżeczkowana tak może być 😅 . A dziś te bóle i czułam że albo okres albo owulacja i test pozytywny... Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę u ginekologa :D

reklama
w zeszły wtorek jak byłam u ginekologa powiedział że macica prawie się oczyściła 😅 zdziwiłam się że tak szybko a on powiedział przez to że po porodzie byłam łyżeczkowana tak może być 😅 . A dziś te bóle i czułam że albo okres albo owulacja i test pozytywny... Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę u ginekologa :D
Po porodzie hormony muszą dojść do siebie. Moim zdaniem na owulację i miesiączkę masz jeszcze czas.

Przy lyzeczkowaniu zluszczyli ci tylko blone, ktora wyscielala macice. Po lozysku za to masz nadal rane i nadal jeszcze mozesz z niej podkrwawiac i plamic.

reklama
Do góry