reklama
Aleksandra893
Fanka BB :)
W jakim czasie odczytałaś wynik?Hej dziewczyny. Czy ten test jest pozytywny czy kreska fabryczna??
Po 5 minutach. Nic nie było a pozniej się pojawiła taka dziwnaW jakim czasie odczytałaś wynik?
MammaMia7
Początkująca w BB
Wygląda na pozytywnyHej dziewczyny. Czy ten test jest pozytywny czy kreska fabryczna??
królowa_kresek😉🙃
Twojemu jeszcze brakuje. Moj pozytywny z dziś tej samej firmy wygląda tak.Hej!
Dziś przypada mi 8DC wiem, że może za wcześnie na testy owulacyjne ale to mój pierwszy cykl z testem od poronienia .. Staramy się o tęczowego bobasa i strasznie się niecierpliwie .
Nie wiem czy niedługo przyjdzie owu. Czy ten test jest pozytywny? Objawy owu. mam.Zobacz załącznik 1518945Ten jest z dziś
Załączniki
P
patkaaaaa
Gość
Pierwszy mój cykl z testami. Dlatego chciałam spytać kogoś kto z nich korzystał i czy się sprawdzaly.W tych testach jak jest pozytyw to kreska jest wręcz czarna
P
patkaaaaa
Gość
Oo ładne kreseczki mój dziś chyba trochę ciemniejsze kreski ale to jeszcze nie to..Twojemu jeszcze brakuje. Moj pozytywny z dziś tej samej firmy wygląda tak.
Twojemu jeszcze brakuje. Moj pozytywny z dziś tej samej firmy wygląda tak.
Załączniki
królowa_kresek😉🙃
Jeszcze doslownie chwila. Myślę, że za kilka godzin będzie peak.Oo ładne kreseczki mój dziś chyba trochę ciemniejsze kreski ale to jeszcze nie to..
reklama
P
patkaaaaa
Gość
Jaki wynik w apce peak będzie pozytywny? Serio nie znam się na tej apceJeszcze doslownie chwila. Myślę, że za kilka godzin będzie peak.