reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test facelle

Kkarolina32

Początkująca w BB
Witam. Jakie są wasze odczucia co do testów facelle? Wczoraj wieczorem zrobiłam i widać delikatną kreskę ( patrzone o czasie i po również), ciężko ją uchwycić w aparacie, dzisiaj rano pink i biel. Nawet nie wiem ile mogłabym być dpo bo cykle mam bardzo różne. Oczywiście test powtórzę z innej firmy, ale do jutra chyba osiwieje.

reklama
Witam. Jakie są wasze odczucia co do testów facelle? Wczoraj wieczorem zrobiłam i widać delikatną kreskę ( patrzone o czasie i po również), ciężko ją uchwycić w aparacie, dzisiaj rano pink i biel. Nawet nie wiem ile mogłabym być dpo bo cykle mam bardzo różne. Oczywiście test powtórzę z innej firmy, ale do jutra chyba osiwieje.
Skocz na betę, będzie pewność.

U mnie niestety facelle kilka pod rząd pokazało fabryczną drugą kreskę (o czasie). Już im nie ufam

Mi facelle akurat pokazał kreskę przy bardzo niskiej becie i z popołudniowego moczu. Także szybko wyłapał. Ale pink też wtedy pokazał. To tylko kawałek papierka, najlepiej będzie jak powtórzysz inny test z samego rana.

Mi facelle akurat pokazał kreskę przy bardzo niskiej becie i z popołudniowego moczu. Także szybko wyłapał. Ale pink też wtedy pokazał. To tylko kawałek papierka, najlepiej będzie jak powtórzysz inny test z samego rana.
u mnie było tak samo- przy bardzo niskiej becie był test na facelle ale na pinku też był

Ja ma facelle zawsze miałam biel vizira. Nigdy nie trafiła mi się ta fabryczna, o której dziewczyny piszą. Czytałam, że potrafi też wykryć niższe stężenie bety niż na opakowaniu. Co do pinków to zależy jaki. Chyba te strumieniowe są najbardziej czułe, te płytkowe już mniej. Jak ja robiłam z DOZ przy becie ponad 300 to miałam bardzo ciemną kreskę a przy pink 25 bardzo jasna 🤪 Dla pewności lepiej powtórzyć test innej firmy albo iść na betę :)

Nie facelle oszukało kilka razy, co więcej kreska to nie był cień ale porządną krecha a ciąży nie było🤷 pink wtedy biel vizira

Cześć! Co sądzicie o tym? Zdarzały wam się fałszywie dodatnie testy facelle, przebijające te kreskę fabryczną? Test z dziś rana, tj. 25 dc, 11 dpo, 4 dni przed terminem planowanej miesiączki. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie :)

Załączniki

• IMG_0904.jpeg
    IMG_0904.jpeg
    967,7 KB · Wyświetleń: 355
reklama
Do góry