Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób betę wtedy będziesz mieć 100% pewnościCześć dziewczyny czy widzicie coś na tym teście ? Nie wiem czy mam urojenia czy naprawdę coś widać potrzebuje żeby ktoś na to spojrzał
Trzymam kciukiAkurat teraz przez dwa dni nie mam możliwosci jutro zrobię test z porannego moczu już kupiłam ten dzisiaj jest z godizny 14 jeśli będę miała wątpliwości a okres nie przyjdzie to w piątek pojadę na betę. Oby tym razem się udało od stycznia niestety nic
A kiedy miałaś owulacje? Bo zapłodnienie to ciężko określić kiedy było.Dodam jeszcze że na żywo ja widziałam kreskę w lekko różowym kolorze ale żęcia totalnie nie potrafiły tego oddać i jedynie tak widać na tym zdjęciu… boję się że sobie ta kreskę uroiłam i nic tam nie ma jestem dzisiaj około 10-8 dni po możliwym zaplodnieniu
No to piszesz o owulacji a zapłodnienie nie wiesz kiedy było. Poczekaj na termin okresu i wtedy zrób test bo teraz to trochę wróżenie z fusów.W okolicach 13-16 października, nie była potwierdzona monitoringiem jedyne co rozpoznałam to kłucie jajnika i dużo śluzu płodnego